Ilyenkor mivan? Ilyen még nem volt. Többi lent
Figyelt kérdés
Holnap lenne 3 hete hogy késik a mensturuáciom de a tesztek negativak voltak,pedig minden tünetem megvolt.Holnap akartam elmenni orvoshoz,de 10 perce elmentem wc re és véres volt a wcpapir és görcsölök.Nem szokott késni egy napot se és egésszen mostanáig nem is görcsölt a hasam.Ez most mi?2014. ápr. 13. 20:07
1/6 anonim válasza:
Ez most a menstruációd.
3 hetes késénél a teszt már bőséggel pozitív lenne. Egy kimaradt menstruáció előfordul, ha ismétlődne, sokat késik, kimaradozik, fordulj orvoshoz.
2/6 anonim válasza:
Egyszerűen megjött a mensid, van ilyen.
4/6 A kérdező kommentje:
Barátnömnek 7. hétben nem mutata kia terhességet de mivel sokat késett neki elment orvoshoz és ott megállapitották hogy terhes!
2014. ápr. 13. 20:23
5/6 anonim válasza:
Nem vagy terhes, ez több, mint biztos. De ha aggódsz, vagy kétségeid vannak, akkor többre mész, ha elmész egy ultrahangra, mert egy fórumozó sem fog megnyugtatni. Az emberek 99%-a ilyen szituációban nem várandós.
6/6 A kérdező kommentje:
Reménykedtem hogy terhes vagyok és most azért ilyedtem meg nagyon!Köszönöm a válaszokat!
2014. ápr. 13. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!