Mivan már? Se menstruáció, se pozitív teszt. Ilyenkor mivan?
Figyelt kérdés
Hétfőre nem vártam, nem is jött, se tegnap, se ma. Viszont ma kicsit görcsölget a hasam, de semmi még mindig.
Ma csináltam először tesztet reggel de negatív lett.
Lehet, hogy pár nap múlva pozit tesztelek? Olyan türelmetlen vagyok, bíztam benne, hogy amint túl leszek a nemvárt napon máris pozit tesztelek, de sajnos nem.
2011. szept. 14. 14:43
1/13 anonim válasza:
Várj még pár napot,nekem egy hét késés után kimutatta.De vehetsz egy érzékenyebb tesztet is,ami akár már most is kimutathatja.Nekem mindjárt megjön érzésem volt,de nem jött.szóval türelem,lehet ott még baba.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Hát vaterán vettem 10-es tesztet, annak már mutatnia kéne nem?
2011. szept. 14. 14:53
3/13 anonim válasza:
szerintem nem,van annál érzékenyebb is.Esetleg csináltas vérből tesztet,ha korán odamész talán délután ,de legkésöbb másnap lesz eredmény.
4/13 anonim válasza:
szia vagyunk már egy páran így itt:) ugyanez a helyzet..én 25-össel testeltem az én kérdésemre azt válaszolták hogy lehet baba még...:) reméljük így lesz..
5/13 A kérdező kommentje:
Szurkolok, hogy pozit tesztelj! És köszönöm a válaszokat. Idegörlő ez a várakozás már!
2011. szept. 14. 15:24
6/13 anonim válasza:
szia én is neked:9 mikor tesztelsz legközelebb?
7/13 A kérdező kommentje:
Hát gondoltam, hogy azért holnap reggel is megpróbálom, bár lehet hogy semmi értelme. Lehet, hogy legközelebb csak péntek reggel fogok.
2011. szept. 14. 15:57
8/13 anonim válasza:
igen én is ezen gondolkodtam a holnap jót tenne az idegrendszeremnek is:) ebbe belelehet őrülni:9
9/13 anonim válasza:
Ela vagyok az előző válaszoló tesztelünk együtt akkor holnap is? meg mindennap van kedved?:) hátha lesz pozink...
10/13 A kérdező kommentje:
Szia!
Én addig fogok tesztelni amíg pozit nem mutat... :D Sajnos ma reggel is negatív lett két különböző tesztem is és még mindig nem jött meg, úgyhogy nem értem, hogy most mivan... Te teszteltél ma?
2011. szept. 15. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!