Most ilyenkor mivan? Többi lent!
Figyelt kérdés
PÉ-m elvileg mult hét pénteken volt, együtt is voltunk a párommal, sőt még szombaton is. Akkor nem tapasztaltam semmi folyást, meg ienek. Ma viszont mint a technokol ragaszto szinű vagy is átlátszó de ilyen ragacsos folyásom volt. Pár órájára meg fehéres lett... Nem értem. Ez mi???????2010. nov. 12. 16:53
1/4 anonim válasza:
Talán most szabadult ki a petesejt a tüszőből... szerintem ma is legyetek együtt drukkolok!:)
2/4 A kérdező kommentje:
Ok! De ilyenkor nem késő? Nem lesz méhen kívüli terhességem, ha ez mégse pé...
2010. nov. 12. 17:05
3/4 anonim válasza:
Miért lenne? Szeretkezhettek akár mindennap. Amúgy, bár nekem is más volt picit a folyásom a peteérés előtt, közben, de arra sosem alapoztam, teszteltem és onnan mindig tudtam, mikor van pontosan az ovum.
Ha gyanakszol, hogy most is lehet peterésed, nyugodtan legyetek együtt.
4/4 anonim válasza:
Miért lenne méhen kívüli terhesség abból az aktusból, ami nem az ovu napján történik? Ezt hogy értetted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!