Ilyenkor mivan? Melyik tesztnek higgyek? Hát ez rémálom.
Clearblue pozitív lett, de eltűnt róla a jel....vettem egy gábrielt, az meg full negatív...még csak halvány jele sincs, hogy pozitív lenne...akkor most mivan???
Terhes vagyok, vagy nem??? Most akkor mit gondoljak???
ckearblue sokat téved sajnos volt hogy pozit dobott baba meg sehol
10 eset vegyél ha az pozi akkor pozi ha nem akkor nem vfagy babás
Várj két napot és tesztelj egy normál teszttel.
Ha egyszer az pozitív volt akkor tuti terhes voltál. A kérdés, hogy a második csak túl erös teszt volt és még nem mutatta, vagy nem tapadt meg rendesen és nem vagy terhes.
Mindenképpen 2 napot várj és akkor tesztelj csak, ha közben megjött akkor már tudod mi van.
Szerintem tesztelj még egyet pár nap múlva.
Lehet a Clearblue érzékenyebb mint a Gabriel, ezért lett az még negatív, az előző meg pozitív.
Vagy ha nagyon kíváncsi vagy és nem bírod a várakozást, vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, bár annak nincs túl sok értelme, de megértem, ha így éreznél :).
a clearblue-ról nekem nem tűnt el a pozitív, csak halványodott. Viszont a sima dm-es tesztek előbb lettek pozitívak, mint az. Ja, és a cb egy csomószor mutatott tévesen keresztet.
pár nap múlva csinálj újat!
A digitális csak 24 óráig mutatja! :-)
De kíváncsi vagyok, mit mond a doki. Késik már a mensid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!