Ilyenkor mivan? Melyik tesztnek higgyek? Hát ez rémálom.
Clearblue pozitív lett, de eltűnt róla a jel....vettem egy gábrielt, az meg full negatív...még csak halvány jele sincs, hogy pozitív lenne...akkor most mivan???
Terhes vagyok, vagy nem??? Most akkor mit gondoljak???
Sziasztok!
Megjöttem az orvostól. Annyit mondott, minden adoot a terhességhez, de nem lát még semmit, kb a 4. hétben lehetek. Mivel minimális vérzésem jelentkezett, kaptam utrot, szednem kell, 29.én controll. A tesztre at mondta, ugyan olyat csináljak, ne minden félét....ugyhogy holnap után újra teszt, clear blueval. Majd 29. én megírom mi lett az eredmény.
Szép napot mindenkinek!!!
Szia!
Igen, a digitálisat. És azt olvastam, hogy az tuti mindig jót mutat...csak most elkenődtem....mert a másik teszt full negatív lett.... :(...
Szia! Nekem írtál privit :-)
Ha digitálisat vettél, és az volt pozitív, akkor terhes vagy!
Az nem hazudik! Én szellemcsíkos tesztek tömkelegét gyártottam már, de a digitális negatív volt; nem is voltam terhes sajnos.
Én nem is fogok már másfajtát venni! A digitálisnak a beteg tájékoztatójában viszont benne van, hogy csak 24 óráig mutatja az eredményt! Szóval majd pár nap, vagy egy hét múlva érdemes venni egy kazettásat, ha szeretnél egyet emlékbe. Várom nagyon hogy mi lesz veled, de én biztos vagyok benne hogy terhes vagy, csak még korai, azért nem mutatta a másik. Nyugi, és gratulálok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!