Terhesseg es fogyokura?
ha már régebben mozogsz, akkor nincs semmi baj (bár nyilván a megerőltető mozgásokat a terhesség alatt kerülni kell), de ha kiderül, hogy terhes vagy, és előtte nem mozogtál intenzíven, akkor inkább ne csináld. (addig nyugodtan)
a futást nem szokták ajánlani a dokik a rázkódás miatt, én abbahagytam, mihelyt megtudtam, hogy jön a baba, és helyette inkább más mozgást csináltam, és sétáltam, de ismerek olyat, aki a terhessége alatt végig futott (előtte is rendszeresen, és nem kis távokat), és nem lett semmi baja a babának.
az 1200 kalória kevés lesz szerintem, mert nem kell kettő helyett enni, de azért vigyázni kell, mert a baba tőled úgyis "elveszi" ami kell neki.
Én cukros vagyok, és a terhesség alatt 160 g szénhidrátos diétát kellett csinálnom, és így csak a minimálisat híztam a terhesség alatt (nekem is van súlyfeleslegem sajnos), ami le is ment, mire hazajöttünk a kórházból.
Ha eddig nem fogyóztál és nem sportoltál, akkor ne mosd kezdd el! Legalábbis nekem a dokim ezt javasolta.
Nagyon odafigyeltem a terhesség előtt az étrendre, sőt, a terhesség alatt is. Sokat fogytam előtte, közben is, úgy, hogy semmit nem mozogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!