S. O. S. masnak is volt van igy fajdalmas nagyon!?
Figyelt kérdés
Petefeszkeim nagyon fajnak feszitenek szurnak az alhasamal egyben ami kisugarzik a derekamba es a huvelyembe.algopirint es nospat is itam de nem hat;-(
Inofolicot iszom par napja kezdodott
Ilyen eros lene az ovulacio vagy ciszta?
Halvanygozom nincs mitol lehet.orvosom sajnos nics bekapcsolva.
Tudnatok tipelni mitol lehet vagy mit csinajak?
2014. ápr. 12. 09:28
1/6 anonim válasza:
Ebben a ciklusban én is éreztem ilyet a 21-22. ciklusnapon. Fogalmam sincs mitől volt, azon gondolkodtam már orvoshoz megyek. Harmadnapra elmúlt és azóta nem jött vissza ez a fájdalom. Még van 4 napom mensiig, kíváncsi vagyok mi lesz. Ha nem múlik el 1-2 napon belül menj el orvoshoz, az a biztos. Majd írj mi lett Veled!
2/6 A kérdező kommentje:
Koszi kedves valaszolo.
Te is inofolicot ital?
2014. ápr. 12. 09:56
3/6 anonim válasza:
Szia! Én általában annyira megérzem a peteérést, hogy fájdalomcsillapítót kell bevennem.
4/6 anonim válasza:
Első vagyok, nem ittam infolicot, csak emeltem az E vitamin adagomon. Neked mikor lenne esedékes a menstruáció?
5/6 A kérdező kommentje:
Sajna nemtudom mikor nemkellene megjonie.
Utolso mensim elso napja marc 24 en volt.de elotte ossze vissza volt a ciklusaim.
Es meg anyi hogy kulonbozo mozgaskor jobban faj vagy szur a petefeszkeim de miert?..
.
2014. ápr. 12. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!