Másnak is fájdalmas ha rúg a baba? 31 hetes km
Mondták,hogy a 8.hónaptól már fájni fog ha rúg,de hogy ennyire...és azt is mondták,hogy kevesebbet mozog majd a bébi,az én babám szinte ugyanannyit mint eddig (uh szerint már egy héttel idősebbek vagyunk)
amikor beindul a mocorgás néha eltalál olyan pontokat amitől felkiáltok hogy au...
újabban valami ideget ami a combomig fut...annyira irigylem azokat a kismamikat,akik könnyen átvészelik az utolsó időszakot is :)
ráadásul nem is vagyok kényes,de néha ahogy rúg az télleg fáj...
Teljesen normális,ha fáj, hogy rúgdos.Nekem már két hónapos a babucim,de emlékszem, nekem az utolsó napig nagyon aktív volt és rúgkapált.A szülés napján nem mozgott már, csak nagyon keveset,készült a megpróbáltatásokra:)
Ha éppen úgy fekszik, hogy nyom valami ideget, akkor az a legkellemetlenebb, de nem tudsz vele mit kezdeni, csak ha majd elmozdul onnan.Beszélgess vele sokat már most!ja és örülj, hogy mozog,mert tudod, hogy jól van:)
Nálunk is ez a helyzet, én is a 31. hétben vagyok. Nagyon aktív a kisfiam, szinte már csodálkozom, hogy alig alszik.
Nemcsak a rúgásai fájnak, hanem sokszor teljesen nekifeszül a hasfalamnak, nyomja ki valamelyik testrészét, és ilyenkor teljesen eldeformálódik a pocakom, és elég kellemetlen.
Én már attól félek, hogy aggódni fogok, ha majd eljön az idő, hogy nem mozog annyit. Úgyhogy inkább ez legyen, mint a nagy csend. :) Szép heteket kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!