Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak is fájdalmas ha rúg a...

Másnak is fájdalmas ha rúg a baba? 31 hetes km

Figyelt kérdés

Mondták,hogy a 8.hónaptól már fájni fog ha rúg,de hogy ennyire...és azt is mondták,hogy kevesebbet mozog majd a bébi,az én babám szinte ugyanannyit mint eddig (uh szerint már egy héttel idősebbek vagyunk)

amikor beindul a mocorgás néha eltalál olyan pontokat amitől felkiáltok hogy au...

újabban valami ideget ami a combomig fut...annyira irigylem azokat a kismamikat,akik könnyen átvészelik az utolsó időszakot is :)

ráadásul nem is vagyok kényes,de néha ahogy rúg az télleg fáj...

2010. nov. 22. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia. Én csütörtökön leszek 39 hetes, de kegyetlen amit néha csinál a kislányom. Már nekem is fáj egy ideje ahogy mocorog vagy rugdos. Ráadásul nagyon aktív baba.
2010. nov. 22. 13:11
 2/5 Lilla777 válasza:

Teljesen normális,ha fáj, hogy rúgdos.Nekem már két hónapos a babucim,de emlékszem, nekem az utolsó napig nagyon aktív volt és rúgkapált.A szülés napján nem mozgott már, csak nagyon keveset,készült a megpróbáltatásokra:)

Ha éppen úgy fekszik, hogy nyom valami ideget, akkor az a legkellemetlenebb, de nem tudsz vele mit kezdeni, csak ha majd elmozdul onnan.Beszélgess vele sokat már most!ja és örülj, hogy mozog,mert tudod, hogy jól van:)

2010. nov. 22. 13:24
 3/5 Bogyo110 ***** válasza:
szia4Bár én még csak 29 hetes vagyok de igy is érzem naponta töbször is hogy fáj ahogy mozog tuti ráül vagy ráfekszik valami idegreés azért érezzük fájdalmassnak!én pl a mai napig nem tudom megszokni hogy valaki mozog odabent és püfföl ezerrel de legalább tudjuk hogy minden rendben van és azért mocorog, igy azért még is kellemessebb elviselni a fájdalmat is !Boldog rugdalozást mindenkinek
2010. nov. 22. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Anyukám mikro terhes volt velem és a nővéremel is nagy pocakja volt este pocakfotó alat mozgot nagy hasa hullámzot
2010. nov. 22. 15:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet, én is a 31. hétben vagyok. Nagyon aktív a kisfiam, szinte már csodálkozom, hogy alig alszik.

Nemcsak a rúgásai fájnak, hanem sokszor teljesen nekifeszül a hasfalamnak, nyomja ki valamelyik testrészét, és ilyenkor teljesen eldeformálódik a pocakom, és elég kellemetlen.

Én már attól félek, hogy aggódni fogok, ha majd eljön az idő, hogy nem mozog annyit. Úgyhogy inkább ez legyen, mint a nagy csend. :) Szép heteket kívánok!

2010. nov. 22. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!