Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Másnak nem lett fájdalmas a...

Másnak nem lett fájdalmas a baba mozgása az utolsó hétre?

Figyelt kérdés
39 hetes vagyok és pár napja kellemetlen nyilalást érzek a hüvelyembe ha ficánkol a baba. Másnál is volt ilyen? Ha oldalra nyomja ki magát az nem annyira kellemetlen viszont ha alul matat az már fájdalmas!Ráadásul egyfolytában pisilési ingerem van és álltalában miután ficánkol mensis fájdalmaim is lesznek.
2010. jan. 8. 20:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt az utolsó 2-3 hét.

Sok fájdalommal járt és igen, az a bizonyos éles fájdalom a hüvelyben, mintha egy kést húznának hirtelen végig rajta :O

2010. jan. 8. 21:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Teljesen tökéletesen leírtad azt, amit én is érzek! :-)

39 hetes sorstársad :-))

2010. jan. 8. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is elég fájdalmas már kb 1 hete. Bár nekem meg óriásbébit jósolnak, lehet ezért fáj már hamarabb.

37+6

2010. jan. 9. 17:48
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Én kb. egy hete érzem azt a bizonyos áramütésszerű fájdalmat. Pont ma töltöttem be a 38 hetet. Eszerint normális.

2010. jan. 9. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Megvan már a baba?
2010. jan. 17. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!