Ti első babára mennyit vártatok, mire összejött?
Sajnos mindenkitől manapság azt hallom, hogy van, akinek 1 év mire összejön a baba.
De bezzeg olyat is hallok, akik nem akarnak gyereket és egyetlen ittas éjszaka után teherbe esnek...
Első baba első hónap(28 és 30evesek voltunk)
A màsodik babànk viszont 11hónap utàn.
Első hónap, én 25, férjem 28 éves...
24. hkm :)
Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült :)
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de elvileg hosszabbak a ciklusaim, így még megjöhet. Már máskor is jártam így. Sőt! Tavaly augusztusban késett 17 napot és a doki is azt mondta, hogy a méhnyálkahártyám majdnem 18 mm a szokásos 6-7 mm helyett, és, hogy menjek vissza másik héten, de közben megjött :( Januárban voltam még úgy, hogy úgysem lehetek terhes, és mielőtt meg kellett volna jönnie, előtte 1 nappal elkezdtem tornázni, utána erősen véreztem, és utána 3 napig semmi.. Majd megjött rendesen. Talán bajt csináltam a tornázással? Azt mondják, hogy fogynom kell, mielőtt terhes leszek. Most görcsölget a méhem, valószínűleg megint meg fog jönni hamarosan :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!