Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti első babára mennyit vártato...

Ti első babára mennyit vártatok, mire összejött?

Figyelt kérdés

Sajnos mindenkitől manapság azt hallom, hogy van, akinek 1 év mire összejön a baba.

De bezzeg olyat is hallok, akik nem akarnak gyereket és egyetlen ittas éjszaka után teherbe esnek...

2014. ápr. 11. 18:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
3 hónap. 24 éves voltam akkor (2 éves a fiam)
2014. ápr. 11. 21:50
 22/28 anonim ***** válasza:

Első baba első hónap(28 és 30evesek voltunk)

A màsodik babànk viszont 11hónap utàn.

2014. ápr. 11. 21:54
 23/28 anonim ***** válasza:
51%
első hónapban
2014. ápr. 11. 22:57
 24/28 anonim ***** válasza:
51%
4év az első,4 év a második. :-)Az egyik 4 és fél éves,a másik 8 és fél.Ebből is látszik hogy valószínűleg ugyanazon időszakban vagyok csak termékeny.Az elsőnél elkezdtünk pont a meddőségi centerbe járni,mikor kiderült hogy terhes vagyok.Valószínűleg agyban is befolyásoltam a folyamatot,mert pont letettünk már arról hogy sikerülhet.Nem tudom hogy lehet-e még kapni a maybe baby készüléket,mert azzal nagyon gyorsan eredményt lehet elérni,kimutatja hogy aznap termékeny vagy-e,ill.hogy van-e peteérésed.Ill. amit még a természetgyógyász ajánlott,akár van rajtad súlyfelesleg akár nincs,-1kg leadása is beindítja azokat a hormonokat amik segítenek a teherbeesésben.Sok sikert mindenkinek,megéri várni bármeddig is. :-)
2014. ápr. 11. 23:24
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

Első hónap, én 25, férjem 28 éves...

24. hkm :)

2014. ápr. 12. 14:31
 26/28 anonim válasza:
100%
Kozel 3 ev utan . Inszeminacioval . Mindketten 35 evesek vagyunk . 35 hkm. :) .
2014. ápr. 13. 14:13
 27/28 A kérdező kommentje:

Gratulálok mindenkinek, akinek sikerült :)

Nekem tegnap kellett volna megjönnie, de elvileg hosszabbak a ciklusaim, így még megjöhet. Már máskor is jártam így. Sőt! Tavaly augusztusban késett 17 napot és a doki is azt mondta, hogy a méhnyálkahártyám majdnem 18 mm a szokásos 6-7 mm helyett, és, hogy menjek vissza másik héten, de közben megjött :( Januárban voltam még úgy, hogy úgysem lehetek terhes, és mielőtt meg kellett volna jönnie, előtte 1 nappal elkezdtem tornázni, utána erősen véreztem, és utána 3 napig semmi.. Majd megjött rendesen. Talán bajt csináltam a tornázással? Azt mondják, hogy fogynom kell, mielőtt terhes leszek. Most görcsölget a méhem, valószínűleg megint meg fog jönni hamarosan :(

2014. ápr. 14. 08:31
 28/28 A kérdező kommentje:
Ja és az lemaradt, hogy 25 vagyok, a párom pedig 30.
2014. ápr. 14. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!