Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti első babára mennyit vártato...

Ti első babára mennyit vártatok, mire összejött?

Figyelt kérdés

Sajnos mindenkitől manapság azt hallom, hogy van, akinek 1 év mire összejön a baba.

De bezzeg olyat is hallok, akik nem akarnak gyereket és egyetlen ittas éjszaka után teherbe esnek...

2014. ápr. 11. 18:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

1 éve próbálkozunk...´(3 vetélésem volt)

Elsö pozi tesztnél:nagy öröm ,izgatottság

Második pozi tesztnél: elsírtam magam h ismét kaptam egy lehetöséget

Harmadik pozi tesztnél: hmmm megint pozi a tesztem? nem jelent semmit...

Lelkileg h viselem??? Eleinte borzalmasan,kb a depi széléröl rángatott vissza a párom. Mostanra megtanultam együtt élni ezzel és bizakodom h a viszgálatok után végre egészséges babát szülhetek!

Ti mióta próbálkoztok Kedves kérdezö?

2014. ápr. 11. 19:02
 12/28 anonim ***** válasza:
Jövő hónapban lesz 2 éve, hogy próbálkozunk, még nem sikerült :( Pontosabban volt a 3. hónapnál egy halvány pozitív tesztem, de másnap megjött... Én 21, férjem 23 volt, mikor elkezdtünk próbálkozni, elég hamar kiderült, hogy baj van (fogamzásgátló teljesen összekutyulta a hormonjaimat, még nem sikerült helyrehozni teljesen...). Volt egy nagyon depressziós időszakom, de szerencsére a férjem helyrerázott, most már nyugalommal vagyok, elkezdtem egy új szakmát tanulni, 2 év, mire azzal végzem, úgy döntöttünk, ha addig sem jön össze a baba, akkor majd megyünk meddőségi kezelésre, fiatalok vagyunk még a teljes elkeseredéshez :)
2014. ápr. 11. 19:26
 13/28 anonim ***** válasza:
Elso babara 15 honapot vartunk. Most a madodikra mar harmadik honapja gyurunk.
2014. ápr. 11. 19:27
 14/28 anonim ***** válasza:

Első baba egyetlen egy együttlétből fogant, nem is középidőben. Akkor lettem várandós, amikor már egyáltalán nem is akartuk, mivel belekezdtünk az építkezésbe, illetve munkahelyet váltottam. Mindezt fél év sikertelen próbálkozás előzte meg.

Most több mint fél éve próbálkozunk, eddig eredménytelenül.

2014. ápr. 11. 19:31
 15/28 ketteske ***** válasza:

első baba: 4. hónapban jött össze, de a terhesség 26. hetében meghalt

második baba: 6. hónapban, missed ab.

harmadik baba: 1,5 év, egészséges fiú

nálam nyilván a lelkiek miatt kellett egyre többet várni a babára, borzasztó időszak volt és a terhesség is, mert végig nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen.

2014. ápr. 11. 19:36
 16/28 anonim ***** válasza:
A második próbálkozós hónapban estem teherbe. Nem voltunk ittasak, sőt náthásak voltunk mindketten, nem is gondoltam, hogy összejön abban a hónapban. És mégis.
2014. ápr. 11. 20:16
 17/28 anonim ***** válasza:

A közös döntést követő első együttlét alatt máris sikerült, 33 éves voltam. A fogantatás napját pontosan tudjuk, mert a férjem sokat utazik a munkája miatt külföldre és akkortájt ez az egy lehetőségünk volt:)

Mindenkinek sok sikert, aki próbálkozik!

2014. ápr. 11. 20:39
 18/28 anonim ***** válasza:
2 évet próbálkoztunk én már voltam hormon teszten párom ment volna Andrológushoz és ekkor januárban pozitívat teszteltem de missed ab lett a vége :( 2 hónap múlva próbálkozhatunk újból... És ti mióta?
2014. ápr. 11. 20:50
 19/28 anonim ***** válasza:

11 hónap - makk egészségesek vagyunk mindketten - nem dohányzunk, nem iszunk alkoholt, nem éjszakázunk - kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élünk (én 26, a párom 29)

27 hkm

2014. ápr. 11. 20:59
 20/28 anonim ***** válasza:
16 hónapja várunk a csodára,közben volt 2 vetélésen az egyik a második,a másik a hetedik próbálkozós hónapban.Elvileg mind a ketten makk egészségesek vagyunk.
2014. ápr. 11. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!