Ti első babára mennyit vártatok, mire összejött?
Sajnos mindenkitől manapság azt hallom, hogy van, akinek 1 év mire összejön a baba.
De bezzeg olyat is hallok, akik nem akarnak gyereket és egyetlen ittas éjszaka után teherbe esnek...
1 éve próbálkozunk...´(3 vetélésem volt)
Elsö pozi tesztnél:nagy öröm ,izgatottság
Második pozi tesztnél: elsírtam magam h ismét kaptam egy lehetöséget
Harmadik pozi tesztnél: hmmm megint pozi a tesztem? nem jelent semmit...
Lelkileg h viselem??? Eleinte borzalmasan,kb a depi széléröl rángatott vissza a párom. Mostanra megtanultam együtt élni ezzel és bizakodom h a viszgálatok után végre egészséges babát szülhetek!
Ti mióta próbálkoztok Kedves kérdezö?
Első baba egyetlen egy együttlétből fogant, nem is középidőben. Akkor lettem várandós, amikor már egyáltalán nem is akartuk, mivel belekezdtünk az építkezésbe, illetve munkahelyet váltottam. Mindezt fél év sikertelen próbálkozás előzte meg.
Most több mint fél éve próbálkozunk, eddig eredménytelenül.
első baba: 4. hónapban jött össze, de a terhesség 26. hetében meghalt
második baba: 6. hónapban, missed ab.
harmadik baba: 1,5 év, egészséges fiú
nálam nyilván a lelkiek miatt kellett egyre többet várni a babára, borzasztó időszak volt és a terhesség is, mert végig nagyon izgultam, hogy minden rendben legyen.
A közös döntést követő első együttlét alatt máris sikerült, 33 éves voltam. A fogantatás napját pontosan tudjuk, mert a férjem sokat utazik a munkája miatt külföldre és akkortájt ez az egy lehetőségünk volt:)
Mindenkinek sok sikert, aki próbálkozik!
11 hónap - makk egészségesek vagyunk mindketten - nem dohányzunk, nem iszunk alkoholt, nem éjszakázunk - kiegyensúlyozott, boldog párkapcsolatban élünk (én 26, a párom 29)
27 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!