One step teszteken mindig látható halványan a tesztcsík helye? (kép lenn)
Figyelt kérdés
Azért van ott ilyen halványság, hogy minél többet használjunk el belőle, azt remélve talán erősödik? Ez a jelenség teljesen normális ezeknél a teszteknél? Ezt a tesztet tegnap este csináltam, tudom korai volt, hiszen ma vagyok a 10. dpo-n. Képet csak a száradás után készítettem.
Előre is köszönöm a tapasztalatokat!
2014. ápr. 11. 17:17
12/36 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem, most érek még haza, de írok majd. Vateràn vettem a tesztet. Már nagyon kíváncsi vagyok.
2014. ápr. 11. 21:15
13/36 anonim válasza:
írd majd meg,de ne híg vizeletből csináld.Bármi az eredmény akkor reggel is tesztelj!
14/36 A kérdező kommentje:
Nahát, ugyanolyan lett mint a tegnap esti. Másfél órás vizeletből csináltam. Most már a reggilre leszek kíváncsi, ha nem lesz erősebb, akkor ez csak teszt hiba. Reggel jelentkezem!
Mindenkinek köszönöm!
2014. ápr. 11. 22:15
15/36 anonim válasza:
Én is látom rajta a halvány csíkot.Reggel mindenképpen tesztelj még egyet.
16/36 anonim válasza:
Nekem a vaterás teszten sose látszott semmi csak amikor tényleg terhes voltam. Szorítok, hogy a reggeli láthatóbb legyen :)
17/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok! Reggel újra tesztelek és jelentkezem.
2014. ápr. 11. 22:27
18/36 anonim válasza:
a vaterás nekem egy hét késés után sem erős. én gratulálok neked már most. mindkét gyermekemet a vaterás mutatta ki extrahalványan :) egyébként kétnaponta érdemes tesztelni,akkor nő 2x-esére a hcg a szervezetben.
19/36 anonim válasza:
Szia!Nekem minden vaterás tesztem csíkos lett nem volt baba:(
Múlt hónapban napokon keresztük csak később lett csíkos,utána már hamarabb,egyik nega volt másik pozi.1 hét késéssel megjött.
20/36 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A reggeli teszt sem lett erősebb, elkönyvelem teszt hibának. Veszek majd másik fajta tesztet is, kíváncsi vagyok azon lesz-e valami. Utolsó válaszoló nagyon sajnálom, nagyon rossz érzés lehetett. Még 4 napom van a várható menstruációig, így még akármi lehet nálam is, nem szomorkodom.
2014. ápr. 12. 08:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!