Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » One step teszteken mindig...

One step teszteken mindig látható halványan a tesztcsík helye? (kép lenn)

Figyelt kérdés

[link]

Azért van ott ilyen halványság, hogy minél többet használjunk el belőle, azt remélve talán erősödik? Ez a jelenség teljesen normális ezeknél a teszteknél? Ezt a tesztet tegnap este csináltam, tudom korai volt, hiszen ma vagyok a 10. dpo-n. Képet csak a száradás után készítettem.

Előre is köszönöm a tapasztalatokat!

2014. ápr. 11. 17:17
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
Én nem látok halvány csíkot.
2014. ápr. 11. 17:21
 2/36 anonim ***** válasza:
én sem látok rajta második csíkot
2014. ápr. 11. 17:32
 3/36 anonim ***** válasza:
Szia ! Én látok !! És azt mondom ismételd meg holnap vagy vasárnap reggel! Ha pozi ez a teszt, azon már látni fogod!!
2014. ápr. 11. 17:34
 4/36 anonim ***** válasza:
Én is látom! Bár nem egyszer jártam úgy sajna, hogy ilyen, sőt ennél rózsaszínebb csíkkal pár napra rá megjött.
2014. ápr. 11. 17:40
 5/36 A kérdező kommentje:

Természetesen nem mondanám erre én sem, hogy pozitív, de nem is tiszta hómező, valami van a tesztcsík helyén. Nem tudtam úgy fényképezni ahogyan élőben látszik, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. :)

Köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat várok még.

Mennyire gyakoriak ezeken a teszteken a "szellemcsíkok"?

Köszönöm! :)

2014. ápr. 11. 17:47
 6/36 anonim ***** válasza:

Nekem a 9. Dpo-n szinte ugyanigy nezett ki a pne step tesztem. Masnap az xepil mar halvany , de egyertelmu pozi lett. Azota 12hetesek vagyunk :)

szurkolok!

2014. ápr. 11. 18:40
 7/36 anonim ***** válasza:
Ez egyelőre száradási csíknak néz ki!
2014. ápr. 11. 18:53
 8/36 anonim ***** válasza:
Sok ilyet használtam,egyáltalán nem gyakori.Ezen igaz hogy inkább olyan nagyon halvány szürkés csíkot látok,az enyém rózsaszínebb volt,sajnos baba nem lett.De ezt az esetet leszámítva soha nem volt semmi rajta.Megbízható,jó és nem utolsósorban olcsó is.
2014. ápr. 11. 19:02
 9/36 A kérdező kommentje:
Ha hazaérek este megint csinálok egyet, kíváncsi vagyok azon lesz-e valami. Jelentkezem majd. Köszönöm szépen! :)
2014. ápr. 11. 19:05
 10/36 anonim ***** válasza:
mi lett?
2014. ápr. 11. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!