A terhességi teszten látható a kontrollcsík, és a tesztcsík (vagy hogyan nevezik a pozitív csíkot) ha még nem kezdted el használni? Lent
Ma csináltam tesztet,és a kontrollcsík egyből kijött,a másikat nem láttam,de forgattam,forgattam,és olyan volt a második csík,mintha átlátszott volna,szóval nem láttam erősen,de észleltem,h ott kellett volna kijönnie.Ez gyárilag így van,vagy esetleg bízhatok a babában?Messziről nem látszódott,csak ahogy forgattam a fényfelé,meg erősen néztem.
Tudom,h negatív lett megint a teszt,ezért ki is dobtam :(
Csak kíváncsi vagyok,h gyárilag,ha még nem tetted a pisibe,akkor is láthatóak,h hol kellene kijönni a csíkoknak?
És baba lett? Honnan tudtad,h csinálnod kell másik teszttel is,ha láttad,h nem mutatott semmit?Nekem a kontroll csík kijött,szóval ezekszerint negatív :(
De viszont itt is találtam olyan feltöltött tesztet,h kinagyítva alig láttam rajta a pozitívat,és mégis babás lett a hölgyemény... :)
Hát nem tudom...
Nekem tüszőrepi után pontosan 10 nappal, tehát nemvárt előtt 4 nappal a 10-es érzékenységű késő délutániból egyértelmű pozitív lett! El se akartam hinni! Kérdező: mikorra nem várod? Milyen érzékenységű volt a teszt?
Kedves utolsó válaszoló: drukkolok neked is!
Hát az a helyzet,h 12-én kellett volna megjönnie,megjött 10-én,de már 12-én semmi nem volt,azóta nem érzem magam jól,ezért csináltam kíváncsiságból egy Medi-Lab (25-ös) tesztet,de nem lett egyértelmű.Mielött csalódottságomba kidobtam a kukába,összehasonlítottam egy régebbi negatív tesztemmel,és eltérő volt,ezen látszott halványan a szellemcsík,a régin semmi nem volt.De beletörődtem,h ez sem pozitív csak szellem.... :(
Kedves utolsó: Szívből gratulálok a pozi tesztedhez,meg a kismanóhoz.. :) Vigyázzatok magatokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!