Ha az ovutesztemen a teszt csík csak egy nagyon picit halványabb, mint a kontrollcsík az pozitív, vagy nem?
1 éve próbálkozunk, még sosem volt halvány csíkos sem az ovutesztem.
Bízom benne, hogy a mostani, 3. havi Clostim talán segített.
Ha van több teszted is, és lehetőséged reggel/délben/este nézni akkor van rá esély hogy elkapd a tesztel hogy peteérésed lesz, de el kell keserítsek, hogy NEM, ez nem pozitív. Ha ugyanolyan erős, vagy totál erősebb, az a pozitív. Nekem is volt ilyen sok. Napokig is.
Ne adjátok fel, lehet hogy rosszkor teszteltél (nem az LH csúcsban), tessék elkapni apát!!! :) :)
Ahhoz képest pedig hogy eddig nem volt pozi ovuteszted ez nagyon jó eredmény. A closti segíteni tud az biztos!
Nagyon sok sikert!
Húúú de jó, akkor van remény! :)
Köszi!
Mivel a kérdező azt kérdezte hogy a teszten lévő csík pozitív-e, arra válaszoltam, nem arra hogy volt-e peteérése. Természetesen lehet peteérés negatív ovuteszt ellenére (bocsánat halványabb), mivel egy nap során (jó esetben a peteérés előtti 24-36 órában) az LH hormon szintje emelkedik, ingadozik. Lehet tesztelni egy ilyen LH csúcsban is, és lehet egy leszálló ágban is tesztelni ami halványabb ovulációs tesztet teszt-csíkot eredményez. Egy PCO-s napokig tesztel ilyen halványabb pozitívat, mégsincs peteérése, tehát relatív ez is, és nem lehet 100%-ban kijelenteni hogy halványabb ovucsíknál van peteérés. Igaz, nagyon jó ha van hőgörbe vezetve mellette, mert abból utólag látható is.
Tehát tessék munkálkodni az ügyön! :)
Üdv:
30 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!