Az erős pozitív esetén a második csík ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík? Amikor halvány pozitívról beszélünk, akkor is kontúros határozott csík látható, ami világosabb, vagy csak halvány homályos csík?
Szia!
Erős + teszteredmény esetén a terhességet jelző csík ugyanolyan erős,mint a kontrollcsík.
Halvány esetén is van csík, de árnyalatokkal világosabb a kontrollcsíknál.
Üdv!
Köszi, nekem ilyen halovány. Ma teszteltem, alig akartam elhinni, letettem, újra megnéztem, hátha nem is volt második csík, csak odaképzeltem. De ott volt. :) Úgy gondolom, egyenlőre nem szólok a férjemnek, csak ha kicsit erősebb csík lesz. Szombaton próbálkozom.
Úgy világgá kürtölném, de úgy érzem, ismerősöknek még nem szabad elmondani, majd ha a doki is megerősíti. Elég nehezen viselem ezt a titkolózást.
Szerintem a férjednek nyugodtan elmondhatod! A halvány csík is csík. Én csak egyszer teszteltem, alig lehetett látni, de ott volt:)
7+1 kismami
Szia!
Az 1. vagyok. Én is így jártam, de valóban, halvány csík is csík. 2 vagy 3 nap után ismételtem, és akkor már határozottabb volt.
Azt megvártam a teszteléssel, hogy az elmaradt menses után teszteljek legalább 4-5 nappal, mert akkor "biztosabb" az eredmény a dokik szerint. Orvoshoz menni pedig 6-7 hetesen érdemes, amikor már "látszik" a szívhang is.
Üdv és minden jót (erős csíkkal)!
Köszi szépen a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok.
Én már bejelentkeztem a dokimhoz május 25-re egy hete, mert akkor lesz meg a hormoneredményem, de akkor még csak kb. 4 hetes leszek. Ha mást nem, megyek rá 1-2 hétre is :)
Igazából én sem akartam még tesztelni, de napok óta hányingerem van, nem reggel, hanem délután-este-éjjel. Aztán ma éjjel annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam órákon át elaludni. Nem bírtam tovább, hajtott a kiváncsiság. Sosem néztem magamon a tüneteket, mert úgy gondoltam, ilyen korán az nem fog jönni, úgy látszik tévedtem. 32. napon vagyok, 30-33 nap között van mindig a ciklushosszom. Vasárnap akartam volna tesztelni, ha addig nem jön meg.
A 6 hetet egyébként peteéréstől lehet számolni, mármint hogy kb. akkortól van szívhang, vagy a teszteléstől?
Szia!
A heteket az utolsó menstruáció első napjától számoljuk. Ha 30 napos a ciklusod, akkor kb 4 hetes terhes lehetsz, de ezt a dokid pontosan meg tudja majd mondani. Vagy te is ki tudod - naptár alapján - számolni.
Gratulálunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!