Mi a véleményetek, a felső lehet pozitív hcg teszt?
Figyelt kérdés
Délután 14.00-kor készítettem, alatta egy új teszt összehasonlítás képen. Ma van a 10. dpo-m. Köszönöm!
2014. ápr. 10. 15:07
21/28 anonim válasza:
A 10-es teszten elég szép:) Gratula!!!
22/28 anonim válasza:
Gratulálok! :) Ilyennek kell lenniük, nyugi!!
23/28 A kérdező kommentje:
Már szépen erősödik a csíkom! :-)Élőben már szép erős a színe.
Ma a ciklus 31. napján, reggeli vizeletből azonnal megjelent a tesztcsík. Annyira remélem, hogy minden rendben lesz!!!! :-) Nagyon boldog vagyok!!!!!
2014. ápr. 15. 07:55
25/28 anonim válasza:
ÓÓÓ de szuper, gratulálok ! :)
26/28 A kérdező kommentje:
Visszajöttem elmesélni a fejleményeket. Ma voltunk u.h-n a férjemmel, és van egy szép éles szélű, 11*5*6 mm átmérőjű petezsákocskánk, közepében egy kis ficánkoló sejtecskével. Az adatok alapján 5-6 hetes. Nagyon boldogok vagyunk!!! Nagyon köszönöm még egyszer a válaszaitokat%!!! :-)
u.i: csináltattam vizelet vizsgálatot is, mert nem szedtem be az antibiotikumot, amit a nőgyógyász felírt, de hála Istennek az is teljesen negatív lett.
2014. ápr. 22. 19:08
27/28 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadók 2014.12.27-én, várandósságom 41. hetében megszületett kislányunk 3850 grammal és 57 cm-rel. Gyönyörű és egészséges! :-) Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!
2014. dec. 31. 18:06
28/28 anonim válasza:
Gratulálok és sok boldogságot nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!