Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek, a felső...

Mi a véleményetek, a felső lehet pozitív hcg teszt?

Figyelt kérdés

Délután 14.00-kor készítettem, alatta egy új teszt összehasonlítás képen. Ma van a 10. dpo-m. Köszönöm!

[link]

2014. ápr. 10. 15:07
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek nagyon!!!! :-)
2014. ápr. 10. 15:51
 12/28 anonim ***** válasza:
+! :)
2014. ápr. 10. 18:02
 13/28 anonim ***** válasza:
Komolyan hihetetlen, az ilyen nem törődöm orvosoktól frászt kapok, vizeletvizsgálat nélkül egyáltalán hogy írhatta fel az antibiotikumot?! Menj el egy másik dokihoz, vizeletvizsgálat/tenyésztés nem árt (biztos ami biztos)!
2014. ápr. 10. 19:28
 14/28 anonim ***** válasza:

Ez az orvos.... no comment... remélem legalább nem fizettél érte!!!

Egyébként gratulálok, egyértelműen ott a csíkocska! :)

2014. ápr. 10. 21:03
 15/28 anonim ***** válasza:
Naaaaaa, teszteltél ma? Képet kérünk:)))
2014. ápr. 11. 08:31
 16/28 anonim ***** válasza:

Én is látom :) Gratulálok :) A gyógyszert be ne szedd, a doki......meg róla inkább nem írok semmit.

Teszteltél újat? minden rendben?

2014. ápr. 11. 08:58
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm érdeklődéseteket! Teszteltem ma reggel, de sajnos nem lett erősebb,így nem fényképeztem. Kicsit el is voltam keseredve, ezért csináltam egy Lh tesztet is. A tegnap délutáni Lh-n olyan halvány volt, mint a Hgc, ma reggel pedig szép erős teszt csík volt rajta. Mondjuk Lh tesztnek még negatív lenne, de szerintem jóstesztnek már elmegy. Plusz teszteltem az általam alkalmazott 10-es Hcg tesztet vízben, hogy lássam, akkor mit csinál, azon csak kontroll csík volt, semmi más. Biztos akartam lenni benne, hogy nem csak száradási csík volt. Még van 3 napom a nem vártig. Nőgyógyász javaslatára, mondván segít babásodni Premenset szedtem ebben a hónapban, szerintetek az bekavarhat?
2014. ápr. 11. 09:23
 18/28 anonim ***** válasza:

Először is a teszted pozitív,halkan gratulálok! :)

Másodszor! ÚRISTEN!!!!!!!!!!!!Orvoscsere!Hihetetlen hogy miféle hentesek is szerezhetnek orvosi diplomát!!!!!!!!!!

2014. ápr. 11. 19:16
 19/28 anonim ***** válasza:
A premens nálam jó kis kavarodást okozott, pedig csak egy hónapig szedtem. Majdnem egy héttel később jött meg, és cikk-cakk görbém lett. Nem mindenkinek szabad szednie ilyen készítményeket. A gyógyteákkal is csak óvatosan, a cickafark is bekavarhat. Nagyon drukkolok Neked! Várom a folytatást! :)
2014. ápr. 11. 19:25
 20/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Ismét készítettem teszteket, de sajnos még mindig agyon halvány:

Gabriel teszt(25 mlIU/ml), ciklus 27. napján:

[link]

Fertinet tesz(10mlIU/ml), ciklus 29. napján:

[link]

2014. ápr. 13. 07:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!