Van itt olyan, aki fél/félt a teherbeeséstől, mert hányásfóbiája van?
Hányásfóbiám nincs, de sosem tudtam hányni, csak öklendezek meg sóhajtozok, akár órákig. De ez a baba tervezésekor eszembe sem jutott.
A terhesség alatt párszor voltam rosszul, de semmi komoly nem volt, nem hánytam.
29hkm
Hányásfóbiám ugyan nincs, de mint a legtöbb ember én is utálok hányni.
Nem kellett túltenni ezen magamat, mert az erősebb volt, hogy gyereket szeretnék. 1x hánytam csak a terhesség alatt, az sem volt "igazi".
Lehet, hogy Te egyáltalán nem leszel rosszul, előre felesleges ráparázni.
nekem világéletemben hányás fóbiám volt, utálok éjszakain utazni mert mindig attól félek hogy valaki körülöttem rosszul lesz és hány... de úgy gondoltam, hogy ez nem lehet akadálya a babának, és nem is hánytam egyszer sem az első két trimeszterben (most vagyok a harmadikban).
Nem tudom a pontos adatokat, de szerintem maximum a terhes nők fele hány, emiatt ne foszd meg magad az élménytől, mert egyébként szuper terhesnek lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!