Milyen kismama vitamint ajánlanátok?
Figyelt kérdés
3 hónapja próbálkozunk, de még nem jött össze. Gondoltam elkezdek szedni kismama vitamint, mert mondták páran, hogy nem csak akkor kell, ha már teherbe estem, hanem előtte is jót tesz.
Szerintetek? Aki szedett, mit ajánlana? Olyan sokfajta van, nem tudok dönteni. Lehet esetleg valami hátránya, ha szedem?
2014. ápr. 7. 18:47
21/24 A kérdező kommentje:
Elkezdtem szedni a Gravidát, azóta hányingerem van, émelygek :S Volt valakinek ilyen???
2014. ápr. 11. 14:21
22/24 anonim válasza:
Evés utána vagy evés közben vedd be, vagy lefeksvéskor. Sokaknak van hányingere egyik-másik vitamintól. Ha nem sehít az sem, hogy evés közben szeded, akkor próbálj ki egy másikat. Én a hipp natallal elégedett vagyok, nem bogyó, hanem ital és nekem az íze sem borzalmas.
23/24 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet, hogy ez a baj, mert akkor volt nagyon hányingerem, amikor nem ettem. Csak fura, hogy pont vitamintól? :S Durva antibiotikumoktól se volt soha semmi bajom :S
2014. ápr. 11. 22:44
24/24 anonim válasza:
Azért kell evés közben vagy evés után bevenni, mert vannak benne zsírban oldódó vitaminok is. Azt meg nem tudja az üres gyomor lebontani, ha nincs benne semmi. Én is egyszer üres gyomorral vettem be, akkor ki is hánytam. Evés közben bevéve vagy evés után nem lesz bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!