Milyen kismama vitamint ajánlanátok?
Figyelt kérdés
3 hónapja próbálkozunk, de még nem jött össze. Gondoltam elkezdek szedni kismama vitamint, mert mondták páran, hogy nem csak akkor kell, ha már teherbe estem, hanem előtte is jót tesz.
Szerintetek? Aki szedett, mit ajánlana? Olyan sokfajta van, nem tudok dönteni. Lehet esetleg valami hátránya, ha szedem?
2014. ápr. 7. 18:47
11/24 anonim válasza:
Én is "dobnék" egy szavazatot a Femibionra! :)
12/24 anonim válasza:
Femibion. 12 hét után Ladeevit.
14/24 anonim válasza:
Minket is Czeizel Endre neve győzött meg, és ezért az Elevittel kezdtem. Nekem iszonyatosan nagy étvágyam lett, és közben meg székrekedésem (már bocsánat). Lecseréltem Femibionra, a farkasétvágy elmúlt, a székrekedés megszűnt, plusz én elég gyomorfájós vagyok a tablettáktól, de a Femibiontól a gyomrom sem készült ki. Nekem mondjuk a vas nem volt eleinte szempont, mert még magasabb is volt a vasam, mint a felső normál érték. Kb. az 5. hónapig szedtem, utána azt mondta a doki, hogy most már ne szedjem, helyette felírt MaltoferFol-t, ami vas+folsav, emellett természetesen változatos étkezés sok zöldséggel, gyümölccsel. A vérképem végig tökéletes volt, úgyhogy engem meggyőzött.
15/24 anonim válasza:
Az elevittől hánytam,a femibion bevált :-) remélem mielőbb összejön Nektek a baba! Minden jót!
16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! :)
2014. ápr. 7. 20:31
17/24 anonim válasza:
Én a Gravidát javaslom, Czeizel-ről meg annyit, van egy ismerősünk, hozzá jártak, 100%ra mondták, hogy kislányuk lesz, és született egy kisfiúk. Mivel annyira bíztak benne, vettek mindenből rózsaszínt, úgyh jól mutatott a kisfiú a sok rózsaszínnel :D
18/24 anonim válasza:
Ha a bogyókkal meg nem tudsz valami miatt kiegyezni, akkor próbáld ki a hipp natalt. Gyümölcsös ital és az íze sem rossz.
19/24 anonim válasza:
szia, nem olvastam végig mindet. de én a gravidát ajánlom. az elevitbe nincs jód, a fembion meg nagyon drága...lehet van benne omega 3 de akkor is. és a gravidát szedem két három naponta. mielőtt sikerülne neked a baba nem kell ilyen drágát szedned, elég egy egyszerű multivitamin, akár a supradyn vagy hasonló, hogy feltöltődj és ha összejött a baba akkor szedni a babavitamint. sok sikert.
20/24 anonim válasza:
# 17/19
Ez legyen a legnagyobb gondjuk a gyereknevelésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!