Milyen kismama vitamint ajánlanátok?
3 hónapja próbálkozunk, de még nem jött össze. Gondoltam elkezdek szedni kismama vitamint, mert mondták páran, hogy nem csak akkor kell, ha már teherbe estem, hanem előtte is jót tesz.
Szerintetek? Aki szedett, mit ajánlana? Olyan sokfajta van, nem tudok dönteni. Lehet esetleg valami hátránya, ha szedem?
A kismama vitamin az abban segít, hogy feltölti a készleteidet ásványi anyagokkal, vitaminokkal, nyomelemekkel, tehát mire a kicsi érkezik, egy egészséges anyaszervezet szolgál neki alapul a normális fejlődéshez.
Viszont konkrétan a pici fogantatásában a vitamin nem segít.
Ha már megfogant, a különböző rendellenességek kockázatát csökkentheti.
Nekem a dokim a Gravidát ajánlotta, mert az tartalmaz jódot is, meg pl. az Elevitet elég nehéz lenyelni (főleg ha már babát vársz és állandóan hányingered van).
Femibion,nekem a doki ezt ajánlotta..plusz nem lesz tőle szorulásod,mint egyes magzatvédő vitaminoktól!
És nem árt,ha egy hónappal előtte elkezded szedni!
Én nem tudom mennyire reklám belátom lehet benne valami de Czeizer Endre az elevitett javasolta nekem ez volt mérvadó már a végén a sok fajta között.
Az idegcső záródást is elősegíti így igenis jó ha szeded már tervességkor is.
Elolvastam. A Gravida jobban tetszik, mert a Femibionban nem láttam, hogy lenne vas, ami nekem egyébként is fontos az erős vérzések miatt.
Végül is azt írják a tájékoztatóban is, hogy már teherbeesés előtt is lehet szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!