Inkább mi sül ki ebből? Hasonló helyzetben kinek mi let az eredmény?
Figyelt kérdés
2 hete vagyunk együtt párommal, a mensim 03.09-én volt meg. Egy kalkulátor szerint 23-án volt az ovum. De a ciklusnapjaim is változok hol 29 hol 33 naposak. Most 1 hete állandóan azt érzem hogy megjön. Most se tudom mikorra várjam. De most is fáj lent, és ma a jobb petefészkem is szúrt. Nem tudom már el dönteni baba vagy a nemvárt nap jön. Hasonló görcsöket éreztetek, ha igen mi lett az eredmény ? 3-4 napig volt szédülésem.2014. ápr. 6. 14:06
21/25 anonim válasza:
tudod ezért lesz az ember néha bunkó....mert aki értelmes az legalább utána olvas a dolgoknak.....és nem újra felteszi ugyanazt a kérdést....mint a gőzgép egyet hajt....de figyelni nem figyel....
22/25 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. volt az első kérdése....
23/25 anonim válasza:
Ha igazad is van a stílusod hagy kivetni valót maga utan..
Es nem ertem miert zavar,ha akar minden nap megkérdezi a dolgokat?minek válaszolsz,ha mar egyszer megtetted?!
Egyébként akkor rajtad kivul egyedül meg 1ember válaszolt,lehet szeretett volna több véleményt hallani!
24/25 anonim válasza:
Nem kellett volna belinkelni tisztába voltam vele,hogy előtte nap is tett fel kérdést,sőt ha emlékeim nem csalnak akkor többet is..akkor nem válaszoltam,de most...
1-es
25/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm pár válaszolónak, igaz fel tettem a kérdést de néha jön 1 válasz és szeretek több választ kapni. Még mindig nem jött meg :) pedig tegnap este azt hittem mert nagyon fájt. ma még semmi jele hogy fájna valami. A remény hal meg utoljára :) ha nem most akkor máskor. Igaz nem érdemes foglalkoznom más rosszindulatosságával, azt hiszem nincs meg szabva hogy mennyit mikor kérdezhetek. Még 1x köszönöm azoknak akik nem veszekedést akartak produkálni.
2014. ápr. 7. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!