Inkább mi sül ki ebből? Hasonló helyzetben kinek mi let az eredmény?
Kedves kérdező!
Nekem babanal es menzinel is hasonló tuneteim voltak,mindhárom gyermekemnel.Ezert en azt mondom a tünetekre nem lehet adni!
A 3.babammal nekem nem is tipikus terhes gorbem volt,mások azt mondtak abbol inkabb menzit jósoltak volna!
Varjal turelemmel,ha nem jon meg,es 2 naponta erdemes tesztelni!
A kötekedő válaszolóval ne foglalkozzal,nyilvan azert irt ide,hogy piszkalodhasson,es "szuper jo" válaszokat adhat az 53%-bol kiindulva !!:-(
Kedves Kérdező!
Ne foglalkozz a kritikus válaszolóval.Szerintem direkt csinálja,én is jártam már úgy,hogy feltettem kérdést és egy mindig volt aki b*unkó volt....
Szívesen segítettem,ha van valami kérdésed még nyugodtan írj privit!
1-es voltam
a hőgörbét nem lehet az alapján megítélni, hogy másnak milyen.....ha a te alaphőd 36,6 akkor a 36,8 az nem sok....de ha az alaphőd 36,3 és az ovu után folyamatosan fent van 36,8 nál akkor az nagyjából jelenthet jót is....a hőgörbe nem azt mutatja meg hogy terhes vagy e ( persze egy idő után mikor már vezeted akkor lehetnek jelek a hő alapján ) A hőmérsékletet mindig a mensi első napján kell elkezdeni....az első nap még lehet hogy kicsit magasabb lesz a hőd a progeszteron miatt....de ahogy erősödik a mensi, úgy nyugszik meg a hő....ha több hónapig vezeted ki fogod tapasztalni, hogy mennyi az alaphőd....ez ovu napjáig kb. egyforma értéket mutat. Ovut követő napon tapasztalni fogod a hőd emelkedését- ovuláció megtörténtét a hőnél az jelzi, ha az alaphőhöz képest 2 de inkább 3 tizeddel magasabb és legalább három egybefüggő napig .....ha ugrál a hő annak sok oka lehet. A hő értékek megmutatják hogy nincs e pajzsmirigy problémád, van e peteérésed és ovulációd majd végül persze nem utolsó sorban okot adhat örömre ha legalább ovut követően magasan van a hőd legalább 10 napig....kb. a terhes görbe azért 36,9 és 37 nél indul....sajnos becsaphat a hő, ha cisztád van...akkor lényegesen magasabb, vagy ha nem ébredéskor ágyból kikelés előtt méred....digitálissal nyelv alatt és mindig egy időben kell mérni...digivel kb. az első csipogás után még 5perc.....remélem tudtam segíteni :) mikor babás lettél akkor nem mértél ? Utrogestant szedtél az előző babánál ? Ja gyógyszer is befolyásolja a hőt....sok sikert és remélem hamarosan babás leszel újra.,....ha kell segítség írj nyugodtan....
én azt gondolom ha március 9. én volt a mensid ha 28 napos a ciklusod már simán tesztelhetsz holnap simán.....ne félj a teszttől.....ha negatív akkor majd a következő hónapban újra próbáljátok....de ha pozitív lehet kéne gyógyszeres támogatás az előző vetélésed miatt is már. Gyógyszeres támogatáson az utrogestant értem.....a helyzet az hogy én 42 éves leszek május elsején tavaly pont holnap lesz egy éve, hogy pozitívat teszteltem és elvetéltem 6 hetesen.....de már azóta sok negatív teszten vagyok túl....a reményt nem adom fel.....és erős vagyok....ha augusztusig nem jön össze akkor lombik...már van időpontunk....szóóóval erősnek kell lenni....:)
ez volt a szuper jó 53%-os válaszom......én úgy gondolom mindent leírtam ....erre másnap felteszi ugyanazt a kérdést....de kedves 1 szerintem holnap te is fogsz látni egy másik formában feltett kérdést ettől az írni nem tudó csajtól.....erről ennyit !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!