Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inkább mi sül ki ebből?...

Inkább mi sül ki ebből? Hasonló helyzetben kinek mi let az eredmény?

Figyelt kérdés
2 hete vagyunk együtt párommal, a mensim 03.09-én volt meg. Egy kalkulátor szerint 23-án volt az ovum. De a ciklusnapjaim is változok hol 29 hol 33 naposak. Most 1 hete állandóan azt érzem hogy megjön. Most se tudom mikorra várjam. De most is fáj lent, és ma a jobb petefészkem is szúrt. Nem tudom már el dönteni baba vagy a nemvárt nap jön. Hasonló görcsöket éreztetek, ha igen mi lett az eredmény ? 3-4 napig volt szédülésem.

2014. ápr. 6. 14:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

Én is így voltam mint most Te.Védekeztünk de a mensim késett 2 hetet,már azt hittem mégis valami baj csúszott be de szerencsére nem.Az idegességtől és az új kapcsolat izgalmának tudtam be ugyanis a következő mensim rendesen megjött időben :).

Ti védekeztetek?2 hete vagytok együtt akkor még most ésszerű volna.Nem csak a baba miatt hanem a fertőzések miatt is.

2014. ápr. 6. 14:32
 2/25 A kérdező kommentje:
2 hete próbálkozunk mert babát szeretnénk, de egyszer fáj egyszer nem. És már nem tom az se mikor kell megjönnie mert össze vissza vannak a ciklus napjaim :S Csak néha úgy fáj.
2014. ápr. 6. 14:51
 3/25 anonim ***** válasza:
én is hasonlo helyzetben vagyok,nekem 03.06kor jött meg,a ciklus.hu szerint 25én volt pém,de szerintem hamarabb, azt irja 9.én kell megjönnie,de remélem nem fog!! de ha igen akkor is hamarabb,mert már én is vagy 3-4napja érzem ezt az érzést a midjárt megjön érzést,de csak este néha és max 1percig tart,a melleim megnöttek a bimbom kikerekedett,és fájnak is,de félek,mert mensi elött is szokott,szoval én szintén nemtudom eldönteni h ez mi? remélem most sikerült! és szurkolok neked is kedves kérdezö!! (R)
2014. ápr. 6. 16:24
 4/25 anonim ***** válasza:

1-es vagyok!

Kicsit félreérthető volt számomra az,hogy azt írtad 2 hete vagyunk együtt a párommal de akkor 2 hete próbálkoztok babával :).

Nekem is voltak az előző ciklusban fura tüneteim,magas hő,hányinger,,hasszúrás,mellnagyobbodás és fájdalom de megjött úgyhogy ebből még bármi lehet:)

Szurkolok nagyon kérdező :)

2014. ápr. 6. 16:50
 5/25 A kérdező kommentje:
Igen rosszul fogalmaztam meg. Hát nekem meg duzzadtak a melleim, meg a derekam fáj. Az a érdekes hogy 1 hete ki pattogott az arcom és most múlt el, pedig ilyenkor szokott ki pattogni egy kicsit a nemvárt nap előtt. Én most 9 re nem várom. Habár nem pontos a ciklusom szóval semmit nem tudok. A ciklus.hu szerint tegnap kellet volna megjönnie.
2014. ápr. 6. 17:06
 6/25 anonim ***** válasza:

Megmutatod a görbéd?

Számításom szerint ha a 33 napot vesszük alapul akkor 11-én ha a 29-et vesszük alapul akkor 7-én kell megjönnie Neked.

33 ciklusnál kb. 27-28-án volt ovud ha a 29-et vesszük alapul akkor 23-án,de a görbéd ha van biztos mutatja :)

1-es voltam

2014. ápr. 6. 18:22
 7/25 A kérdező kommentje:

Én pénteken halottam erről a a ciklus diagramról, szóval még csak két napja csinálom. De azért meg mutatom :) [link]

Hát reménykedem, minden estbe csak így hogy mindig máshogy jön meg nehezen bírom ki h ne teszteljek, de itt külföldön 15 euróé mondták kicsit sokallanám ha negatív eredmény születne :(

2014. ápr. 6. 19:10
 8/25 anonim ***** válasza:
kedves kérdező....látom ide is kiírtad a kérdést....fura ha ennyire érdekel mégis a dolog csinálj tesztet....a 36,6 tuti mensi.....
2014. ápr. 6. 19:21
 9/25 anonim ***** válasza:

Hát nem akarlak elkeseríteni,de esett a hőd és szerintem holnap meg is fog jönni Neked.Ne vegyél 11-e előtt tesztet szerintem ha mégse jön meg holnap.

1-es voltam

2014. ápr. 6. 19:22
 10/25 anonim ***** válasza:
a ciklus.hu görbét fel tudod tölteni ide is.....de úgy látom te nem az a típus vagy aki értelmezi a sorokat.....hanem másnap felteszed ugyanazt a kérdést ...csak azt nem értem miért ????
2014. ápr. 6. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!