Maya715 kérdése:
Ovu környékén együttlét után 2nappal derékfájás mensi szerű érzés ez lehet akár baba is vagy még nagyon nem? Valakinek volt már ilyen és baba lett belőlle?
Figyelt kérdés
Soha nem szoktam érezni a peteérésemet de ma még alig bírok mozogni a derék és hasfájástól.2014. ápr. 4. 11:59
21/33 A kérdező kommentje:
Minden jel,tünet jó vagyis örülni kell neki :)Nekem ma csak fejfájásom van semmi egyéb.De azért nagyon bizakodok,hogy baba lesz.Nincs egyéb tünet.
2014. ápr. 14. 17:13
22/33 anonim válasza:
Talán az én dolgom is idevág egy kicsit, és látom profik vagytok. Az első terhességemnél nem jött meg, pozi lett a teszt, utána kezdtem el érezni a tüneteket.Sokat vagyunk együtt a párommal, és tudtam, hogy melyik napon lehetett.
Most viszont ápr.2.án jött meg, ugye elvileg a héten van pé-m, és olyan rosszul vagyok, mint ha kb. 6-8 hetes lennék. Fájnak a melleim, tegnap hánytam is, leszakad a derekam.Percre pontos 26 naposak a ciklusaim, tudtok segíteni?
23/33 anonim válasza:
Szia! :) profik nem vagyunk csak már annyi mindennek utána olvastunk hogy már doktorálni is letudnánk :D olyanról már olvastam hogy az előző mensid ha más volt mint szokott lenni akkor már lehetséges hogy akkor babás voltál! Sőt baráti körömből is tudok olyat hogy első babával 2. Honapban volt mire észre vette hogy valami nem "stimmel" :) szóval ha ugy érzed lehetne csinálni már egy tesztet, de tényleg csak akkor! :)
24/33 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Anyukàm mikor velem volt babás akkor neki az első3 hónapban mindig megjött neki.Én mára nem vártam és eddig semmi jele vagyis nagyon remélem,hogy nem is lesz.Kedden tesztelek addig tuti nem.
2014. ápr. 20. 19:02
25/33 A kérdező kommentje:
2napot késik eddig tesztelni még nem merek.
2014. ápr. 22. 07:11
26/33 anonim válasza:
Nekem megjött... :( vagy is barnázok, demindig igy kezdődik nálam... tesztelj szerintem, legalább nem leszel kételyek között... :)
27/33 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy neked megjött.Én még mindig nem merek tesztelni.Folyamatosan mindjárt megjön érzés.Ááá kész vagyok teljesen.
2014. ápr. 22. 19:38
28/33 anonim válasza:
Drukkolok! Elég nagy az esélyed :) mindeképpen írd meg hogy mi újság :)
30/33 anonim válasza:
Aztaaaaa :D Nagyon nagy gratula!!! Én végig tudtam!! Boldog babavárást!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!