Ovulációs fájdalom+pozitív ovu teszt este+másnap reggel együttlét ez így jó időzítés?
Figyelt kérdés
Ma este megnéztem újra az ovuteszttel, ma estére egy árnyalatnyi különbséggel halványabb mint tegnap, akkor az még pozi vagy negatív?
Akkor van tüszőrepedés ha elmúlt a fájdalom?
#ondósejt #baba #terhesség #teherbeesés #peteérés #együttlét #teszt #petesejt #tüszőrepedés #ovuláció
2014. febr. 28. 21:10
1/6 anonim válasza:
Az. De azért ennyire nem kell túlpontosítani a dolgot. A spermiumok azért pár napig elvannak, ha kétnaponta szexelnétek, az is bőven elég.
2/6 anonim válasza:
egyetértek az elöttem szoloval, jobb is ha csak 2naponta vagytok együtt,mert a kisfickoknak regenerálodniuk kell. sok szerencsét
3/6 A kérdező kommentje:
1 együttlét volt=pozi teszt utáni nap reggelén.
és nem túlpontosítok, egyszerűen feltettem egy kérdést.
Érdekelt az is mikor van a tüszőrepedés?Amikor elmúlt a fájdalom?
2014. márc. 2. 13:17
4/6 anonim válasza:
A tüszörepedés okozza a fájdalmat,tehát ez egy idöben zajlik. Ha megrepedt a tüszö,kilöködik a pete,s útnak indul,ezt már nem peteérésnek nevezzük,hanem ovulációnak. (Ilyenkor már ott kell sorakozzanak a kiskatonák vezényállásban! De legkésöbb ezen a napon együtt kell lenni!)Az ovuteszt halványodását nem az elözönapi tesztcsíkhoz kell mérni,hanem az aznapi Kontrollcsíkhoz. (Mindig!)Tehát akkor pozi a teszt,ha erösebb a tesztcsíkod a kontrollnál,ez lehet 2 nap is,második nap nekem még mindig pozi volt,még erösebb pozi,mint elözö nap,a harmadik nap is látni a 2 csíkot,de az már halványabb az aznapi kontrollnál,az már negatívat jelent.Azt mondják ekkor még együtt lehet lenni,de sokak szerint semmit sem ér már...2 naponta javasolt.Èn egy évig így csináltam 2 naponkénti idözítéssel,de semmi...Most kiprobáltuk,hogy csússzon bele egymást követö napok is...A höm meg szépen fokozatosan megy felfele :)
5/6 anonim válasza:
Tudom, hogy régi kérdés, de lett ebből az együttlétből baba?
Ugyanebben a szituban vagyok most én is. Nagyon érdekelne a válaszod. Ha van kedved írd meg. Most tervezzük a babát és már nagyon várjuk, hogy sikerüljön.
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.....azt elfelejtettem megírni, hogy mi is pozi ovu teszt utáni másnap reggel voltunk együtt. Most reménykedünk, de szerintem későn volt az akció. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!