Így is sikerülhet?
Figyelt kérdés
Sok hozzászólásban olvasom, h együttlét után gyertyaállás, vagy egy ideig még fekszik utána. Mi is szeretnénk babát, de úgy alakult, hogy miután együtt voltunk, nekem el kellett mennem dolgozni, tehát egyszerre felkeltem. Szerintetek így akkor esélytelen a teherbeesés?2014. márc. 5. 10:02
1/3 anonim válasza:
dehogy esélytelen. Ez a gyertyázás nem felkelés max akkor számit ha a férfinál van probléma. Szerintem az aki nem tervezi a babaát de becsuszik csinál bármi ilyet is??? NEM! Mégis mennyi nem tervezett baba fogan meg.....
Sőt egy barátnöm 1 percen belül már irrigált miután a "kedves" barátja szó nélkül elment belé és mégis terhes lett. Pedig tényleg pár percen belül már mosta is ki magát.....
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem befolyasolja. Akiknek x ido utan nem jon ossze a baba, azok bele kezdenek kulonbozo praktikakba (pl. gyertyaallas) es annak tudjak be hogy sikerult a baba.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a megnyugtató válaszokat:)
hát nagyon remélem h nekem is sikerül:)
2014. márc. 5. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!