Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha csak diétáznom és sportolno...

Ha csak diétáznom és sportolnom kell, gyógyszert nem kaptam, akkor mit gondoltok, mennyi idő alatt sikerülhet teherbe esni?

Figyelt kérdés
PCOS-ám van,esetleg volt olyan,akinek úgyan igy volt? Mennyi idő után sikerült a baba v sikerült egyáltalán? Nekem most 3 hónapig várnom kell és ha nem jön össze akk kapni fogok gyógyszert.

2013. nov. 29. 13:18
 1/3 anonim ***** válasza:

SZia.

Hát erre a kérdésre csak a Jó Isten tudja a választ. Lehet pár hónap de lehet 1-2 év is.

Nem tudom milyenek a hormoneredményeid, cukor terhelésen voltál?

"Csak" PCOS vagy vagy inzulinrezisztencia is társul hozzá?

2013. nov. 29. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt valahogy én is igy gondoltam,csak érdekel mások története. Prolaktint,FSH-t és LH-t néztek. Prolaktin jó volt,viszont az LH-FSH arány borzalmas. LH 9,2 - FSH 1,8. A doki azt mondta,h majd amikor megyek vissza januárban akkor csináltassam meg a cukor terhelést,de a diétát kezdjem el,csinálom is,6 hét alatt sikerült 5 kg-ot fogynom,örülök neki,cs hát ez még semmit se jelent. Progeszteronomat is majd megnézetem,habár ő arról semmit nem mondott,de a barnázás sajnos utalhat arra is,többet barnázok,mint vérzek menstruációkor,vérzéss csak 1 napig van.
2013. nov. 29. 14:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez kevés így. Teljes hormonsor kell, és inzulinterhelés, annak az eldöntésére, hogy hormonális támogatás is szükséges-e a terhességhez. Nálunk inkább az IR volt kifejezett, a vérzésem normális volt, szabályos is, ezért én kaptam gyógyszert, de még így is azonnal Utrot kaptam, amikor kiderült, hogy érkezik a lányom. Nekünk az első diétázós-barátcserjés hónapban sikerült is, a meforalt akkor még nem nagyon szedtem, csak reggel felet (2x1-et kellett volna), nem hiszem, hogy azon múlt.
2013. nov. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!