Lehetek terhes? Abbahagyjam a gyógyszert amíg nem veszek tesztet?
Szerintem nem vagy terhes, de azért csinálj egy tesztet.
A gyógyszert ne hagyd abba! Így is bezavarta a szervezetedet, hogy a hónap végén kimaradt 4 szem. A hasfájás is valószínűleg ettől van. Ezek hormonok, és nem szabad játszani velük!!!Teljesen felboríthatja a szervezeted működését!
A ciklus végén alig van esély teherbe esésre, hiszen addigra elhal a petesejt, nem tud megtermékenyülni. Hacsak nem volt egy második ovuláció is, de ez is ritka. Ráadásul az is beletelik egy hétbe, míg leér a méhbe és beágyazódik, megakadályozva a nyálkahártya lelökődését, vagyis a menstruációt. Tehát ha ez van, akkor legalább egy héttel a mesi előtt kellett fogannia, akkor viszont még szedted a tablettát.
A másik lehetőség, hogy a 12 órás késések miatt a normál ovulációkor termékenyültél meg. Ez esetben viszont a menstruáció időpontjában már ki kellett volna, hogy mutassa a teszt.
Szóval én inkább arra tippelnék, hogy nem vagy terhes.
Egyébként úgy tudtam, a tabletta szedésétől elvben nem lehet baja a babának (ha van) de az előző válaszadó tapasztalatai erre rácáfolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!