Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért görcsöl a hasam fogamzás...

Miért görcsöl a hasam fogamzásgátló mellett? SOS

Figyelt kérdés
Naponta többször begörcsölök.Legtöbbször tompa fájdalom,olykor nyilallás társul hozzá,nagyon rossz érzés,mintha erősen menstruálnék,pedig a levelem 2.heténél járok. :( Ha terhes lennék,annak nem ez lenne a jele,ugye? :(( Már több éve szedek tablettát.

2013. nov. 21. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Menj el nőgyógyászhoz..lehet erős az a fajta fogamzásgátló amit most szedsz.. Vagy épp újjat kéne íratni..
2013. nov. 21. 17:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok, én sajnos kihagytam egy tablettát, valószínű ezért görcsölök. Nem volt olyan, hogy valamelyiket később vetted be?
2013. nov. 21. 18:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Az első 2tablettát hagytam ki,mert nem tudtam kiváltani.De nem sokat voltunk együtt az utóbbi 2hétben,egyébként ma veszem be a 3.hét 1szemét.De ügyelve megszakításosan szexszeltünk eddig és úgy is tervezzük a levél végéig.
2013. nov. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!