Nagyon régóta próbálkozunk a baba projekten. A term.gyógyász adott gyógyszert ami bállította a mensim és van peteérésem is. Így sikerülhet?
Szió!
Én azután estem teherbe, hogy teljesen feladtam három év után. Bőgtem egyet, és megpróbáltam másra koncentrálni. A köv.hónapban siker. Derült égből....
DE! Voltunk mi is természetgyógyásznál, és a páromra azt mondta, hogy kevés a spermája, lassúak, és beteg.
Rögtön mentünk kiskatonavizsgálatra, ahol kiderült a párom 161milló-val rendelkezik és 92%-os motilitású, szóval a falu bikája.
Szerintem az orvosi vizsgálat egyértelmű.
Én is járok egyfajta kezelésre (univerzális energia-gyógyítás), sokat segített, de csak annak segít aki hisz benne. Ha már jobban érzem magam már megérte.
Szerintem a hókuszpókusz egy gyengébb eltérést gyógyít, de egy komolyabb betegséget nem. Engem is gyógyítottak, de sikertelenül (két vetélés), végül az orvosom tett rendbe. Van akinek elég a gyógynövény (amit iszok most is), másnak erősebb dolgok kellenek!
Kívánok neked minden jót, és a legjobbakat, és remélem valóra válik az álmotok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!