Nagyon régóta próbálkozunk a baba projekten. A term.gyógyász adott gyógyszert ami bállította a mensim és van peteérésem is. Így sikerülhet?
Szia! A kineziológus olyasfajta, mint a pszichológus, de nem orvosi alapokon nyugszik.
Nekünk majdnem 1 év sikertelenség (tudom, ez nem sok idő, de már majdnem 35 évesek vagyunk) után sikerült úgy,h. az ut. hónapban teljesen feladtam, ráadásul eltört a lábam és azzal voltam elfoglalva és egyik nap a férjem "letámadott". Én azt hittem, h. már úgyis rossz időben vagyunk együtt, élvezzük a dolgot. Ennek az lett az eredménye, h. most majd' 6 hetes vagyok!
Szóval, fejben dől el sokminden, főleg, ha egészségesek vagytok. Próbálj vmi teljesen mással foglalkozni, esetleg utazzatok el, és meglátod, akkor fog sikerülni.
Sok sikert Nektek!
Szia!
Kérdezhetem hogy LH tesztet használsz-e???
Én úgy jártam hogy nem is akkor volt a középidőm amikor gondoltam. A hormonteszt tök egyértelműen kimutatta (24-ik napon?), és miután ezt használtam második hónapban sikerült!!
Sok sikert neked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!