Maya715 kérdése:
Ovu környékén együttlét után 2nappal derékfájás mensi szerű érzés ez lehet akár baba is vagy még nagyon nem? Valakinek volt már ilyen és baba lett belőlle?
Figyelt kérdés
Soha nem szoktam érezni a peteérésemet de ma még alig bírok mozogni a derék és hasfájástól.2014. ápr. 4. 11:59
11/33 A kérdező kommentje:
Az a durva,hogy kb 3-4napja folyamatosan megjön èrzésem van egyéb nagy tünet nincs.Én 3hónapja hőmérözök de eddig nem jött össze.Bízom benne,hogy ez már a baba lesz azért van megjön érzés.
2014. ápr. 9. 09:10
12/33 A kérdező kommentje:
Mai esemény kb egy csepp barnás-világos véres folt és még mindig mindjárt megjön érzés.
2014. ápr. 9. 17:21
13/33 anonim válasza:
Szia! Még 20.-a messze van ugy hogy tuti nem a havid előjele lesz hanem lehetséges hogy a beágyazódásé :) nekem semmi tünetem nincs :( nagyon szurkolok! :) :)
14/33 A kérdező kommentje:
Bízom benne,hogy így lesz és ez már a beágyazódás lesz ma a 6.nap együttlét után.Egész nap erősebb-gyengébben megjön érzés de amúgy semmi más tünet.Így nem tudom mi lehet ez.Lehet kéne már más tünet is mert ez így kevés a babához.
2014. ápr. 9. 18:39
15/33 A kérdező kommentje:
Lehet az a jó ha még nincs tünet úgy mint például neked.Az lenne az igazi ha a nyuszi hozna neked is meg nekem is egy szép pozitív tesztet.
2014. ápr. 9. 18:41
16/33 A kérdező kommentje:
Ma még csak egész napos álmosság van a mindjárt megjön érzés az csillapodott.
2014. ápr. 10. 13:31
17/33 anonim válasza:
Szia! :) hogy vagy? Nekem továbbra sincs semmi..
18/33 anonim válasza:
Mi lenne ha csinálnál egy tesztet? :) én már nem birnék várni.. Lehetséges sz is hogy az előző ciklus végén estél teherbe azért vannak tüneteid :)
19/33 A kérdező kommentje:
Szia!Tünet:tegnap délutántól elalvásig végig nyilalt a jobb oldalamon elég durván magne b6-ot vettem be.Ma még nincs tünet.Majd jövőhét vége felé csinálok tesztet addig nem mert ha baba van akkor szerintem akkor már kimutatja vagy még akkor sem lehet ha nem jön meg csak akkor mutat valamit.Bízom benne,hogy nem csak megtréfál a szervezetem hanem ezek már tényleg a picuri jelei.Amúgy olvasgattam több helyről is,hogy nincs mindenkinek jel van akinél az elmaradt mensi jelez csak.Úgyhogy bizakodhatunk mind a ketten :).
2014. ápr. 11. 10:41
20/33 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy? :) még csak most láttam hogy írtál... Alhasi puffadásom van már vagy 3 napja és nem tudom mitől... :o szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!