Valaki elemezné Nekem a görbémet? Nem nagyon értek még hozzá.
2014. márc. 29. 19:38
21/28 A kérdező kommentje:
Ma reggelre 36,6 lett a hőm és pecsételek úgyhogy várom a mensim....Utolsó Neked még szurkolok!Írd meg majd mi lett!
2014. ápr. 2. 06:23
22/28 anonim válasza:
Jaj nagyon sajnalom!
En mar feladtam faj a hasam szoval nekem is napok kerdese...
23/28 A kérdező kommentje:
Képzeld hiába esett le a hőm nem jött meg.A reggeli pecsételés után nem volt semmi és olyan száríz vagyok mint a sivatag....hát nem értem.Máskor ha leesik a hőm még aznap reggel ébredés után kb.fél órával megjön most meg semmi..
2014. ápr. 2. 18:24
24/28 A kérdező kommentje:
Az lemaradt,hogy nagyon sajnálom,hogy fáj a hasad és megfog jönni.
2014. ápr. 2. 18:26
25/28 anonim válasza:
Amíg nem jön meg addig van remény. Ha késik 2-3 napot akkor teszteljetek, szurkolok!!!
26/28 anonim válasza:
Ezek jo hirek:-)kíváncsian varom a reggelt,drukkolok neked!
Nekem elmúlt a hasfájás,bő vizes folyasom van ami korábban mindig terhesség egyik elso jele volt..reggel tesztelek az most mar eldönt mindent(remelem )!!
27/28 anonim válasza:
Mi lett a hoddel kedves kérdező?
Nekem tegnap óta 2 halvany pozi tesztem van ujra,remelem erősödik a hetvegen!:-)
28/28 A kérdező kommentje:
Halk gratula.Nekem csütörtökön megjött :(
2014. ápr. 5. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!