Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elemezné valaki a görbémet?

Elemezné valaki a görbémet?

Figyelt kérdés

[link]

Februárban kezdtem mérni de nem rendszeresen,de ebben a hónapban minden nap..pár napja fájdogál a derekem és tegnap óta a hasam szúrkál,ma reggelre meg barnáztam..ez azt jelenti,hogy hamarabb megjön vagy ez peteérést jelez????ha kell a múlt havi görbét is csatolom..jjaa és amúgy a februári csíkot a ciklus.hu miért húzta be későbbre mint ahogy eredetileg?

2010. márc. 30. 10:16
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem valamikor már volt pé-d. de, hogy pontosan mikor azt nem merném 100%-ra mondani. lehet, hogy jól húzta be a gép. folyást nem figyelsz? az is sokat tud segíteni
2010. márc. 30. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
a februári itt nem látszik. azt külön kell linkelned, ha meg szeretnéd mutatni
2010. márc. 30. 10:37
 3/9 anonim ***** válasza:
off: ilyen gyenge a menzeszed? mázlista :) na jó, nem irigykedek, nem biztos, hogy ez jó
2010. márc. 30. 10:40
 4/9 A kérdező kommentje:

[link]

ez a múlt havi

2010. márc. 30. 10:51
 5/9 A kérdező kommentje:
28 éves vagyok és világ életembe hasonló volt a menszim alakulása..amúgy van már gyereke(9 éves) csak neki a papája nem a jelen férjem..mostanában jött el az idő arra,hogy legyen közös baba is..
2010. márc. 30. 10:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát tényleg gyenge a mensid.Érdemes lenne a hormon vizsgálat.
2010. márc. 30. 11:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jól húzta be a pédet a gép és most a luteális is jobb mint előző havid.. véleményem szerint 28.ciklusnap már tesztelhetsz.Sok sikert:-)
2010. márc. 30. 11:59
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ..de a barnázás az mitől lehet?nem korai még a beágyazódás? és most is úgy érzem mintha megjönne de gyengébben
2010. márc. 30. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:

A barnázás a beágyazástól lehet.

A 8. dpo-n vagy.

7. naptól kezdődhet a beágyazódás-és a 11.-ig tarthat.

2010. márc. 30. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!