Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki elemezné Nekem a...

Valaki elemezné Nekem a görbémet? Nem nagyon értek még hozzá.

Figyelt kérdés

[link]

Köszönöm a segítséget :)

2014. márc. 29. 19:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Ez egy szép görbe, 21-én volt az ovud amit a gép 22 -re tesz, de szerintem 21-én volt. Ha 19-20-21-22 én elkaptad a párod van esély babaára, bár a görbéd most kezd lefelé hanyatlani ami inkább arra utal hogy megfog jönni. Görbe inkább csak az ovu megállapítására szolgál, a terhességet nem mutatja ki. [link]
2014. márc. 29. 19:43
 2/28 anonim ***** válasza:
ciklus.hu tudsz egyébként magyarul is görbét vezetni.
2014. márc. 29. 19:44
 3/28 A kérdező kommentje:

Kedves 1-es!

Hónapok óta ez a legszebb görbém.Mindig egyből felment pé után a hőm 36,9-37-re de most szépen lépcsősen emelkedik amit nem tudok mire vélni.Ma volt valami piros 1-2 csepp és fájnak enyhén a melleim.Még legalább 4-5 nap van a mensimig minimum úgyhogy meglepődnék ha most jönne meg.Holnap reggeli mérést nagyon várom hátha feljebb megy.Amúgy 18,21,22-én voltunk együtt.19,20-án Párom éjszakás volt és napközben sem találkoztunk sajnos :(.

2-es válaszoló

Sajnos az nem jött be Nekem a ciklus,hu hiába magyar.Az angol tudásommal meg ellavírozok a fertin is :)

2014. márc. 29. 19:53
 4/28 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanígy volt ovum,és mi is hasonlóan voltunk egyutt.

Sajnos en nem tudok hőmérőzni,de a gorbed nagyon szép!az 1-2csepp ilyenkor sokaknak beagyazodast jelzett!

Drukkolok majd írjal!

2014. márc. 29. 20:02
 5/28 anonim ***** válasza:
1-2 is én vagyok. :D Próbáltam neked megkeresni a görbémet, de nem találtam már meg (6 hónapja szültem, régen volt már a görbézés) :D Októberben csodaszép nagykönyv szerinti görbém volt, fent is maradt a hőm meg minden, tutira vettem, hogy baba lesz belőle, már meg is vettem a tesztet, hát tesztelés helyet tamponért rohanás volt. November mondjuk úgy szép (de nem a legszebb) görbém volt, na de + lett a teszt, nagy öröm meg minden, egy nappal a doki előtt (6 hét 4 napos terhesség) megjött a mensim, doki már hűlt helyét sem látta a babának. Februárban olyan lapos görbém volt, hogy még az ovunapját is nagyítóval kellett keresni, mert semmi nem látszott, tök lapos volt egész hónap. Egyik nap éjszakás voltam és láttam a tojás fehérje folyást, na reggel rohantam haza a férjemhez, hogy addig el ne menjen munkába míg nem "láttuk egymást". Lapos maradt a görbe, na már előre sírtam, hogy már megint nem jön a baba, nekem soha nem lesz gyerekem, stb. Nem jött meg a mensim. Hát ettől tök ideg lettem, remek tuti valami nem stimmel nálam mert már a mensim sem jön meg, biztos hormon zavarom van, biztos a vetélés az oka, tuti meddő vagyok stb. Na 5 nap késés után gondoltam csak kéne tesztelni, mi van ha még is csak sikerült. 2 csíkos lett. :D
2014. márc. 29. 20:02
 6/28 anonim ***** válasza:
4-es vagyok ujra!mikor a fiammal terhes lettem nekem is hasonló gorbem volt.A 2.feleben kicsit lépcsős volt,nem maradt végig fent,de a lényeg az volt,hogy nem esett 36.6-7 alá,mint ahogy nekem ciklus elejen az alaphom volt.Aztan megugrott 37re es tudtam sikerült.
2014. márc. 29. 20:07
 7/28 A kérdező kommentje:

1-es

Nekem sajnos a hőmérőzés maradt ugyan is vagy vizes vagy krémes a nyákom vagy egyáltalán nincs.Tojásfehérjét még életemben nem láttam..és evvel a nyákkombinációval is teherbe tudtam esni csak sajnos elment a 8. héten.Bízom a reggeli hőmérésben nagyon :).

4-es:

Én is azt olvastam,hogy jó jel ha lépcsőzetes a görbe.Az előzőnél nem mértem feladott,tervezett baba volt így nincs hasonlítási alapom.

2014. márc. 29. 20:18
 8/28 anonim ***** válasza:
4-es vagyok ujra.a második babám utan nekem is elmúlt ez az eros ovus nyáktipus,azert is hőmérőztem akkor.Elso mérős hónapban sikerült,pedig a gorbem nem volt kimondott terhes görbe!
2014. márc. 29. 20:36
 9/28 A kérdező kommentje:

4-es

Doki szerint van ovum.3 hónapja kezdtem a hőmérőzést 1 hónapban egyből felment ovu után a hőm és még mensikor sem ment le így a 2 hónapomat 36,8-as alaphővel csináltam végig majd 39 napra megjött.Nagy valószínűséggel cisztám volt.Ebben a hónapban már normális alaphővel indultam.4 clostys hónapon vagyok túl.Fura ha utána rögtön az 1 hónap lenne a befutó :)

2014. márc. 29. 20:50
 10/28 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Így alakul a hőm :

[link]

2014. márc. 30. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!