Valaki elemezné Nekem a görbémet? Nem nagyon értek még hozzá.
Kedves 1-es!
Hónapok óta ez a legszebb görbém.Mindig egyből felment pé után a hőm 36,9-37-re de most szépen lépcsősen emelkedik amit nem tudok mire vélni.Ma volt valami piros 1-2 csepp és fájnak enyhén a melleim.Még legalább 4-5 nap van a mensimig minimum úgyhogy meglepődnék ha most jönne meg.Holnap reggeli mérést nagyon várom hátha feljebb megy.Amúgy 18,21,22-én voltunk együtt.19,20-án Párom éjszakás volt és napközben sem találkoztunk sajnos :(.
2-es válaszoló
Sajnos az nem jött be Nekem a ciklus,hu hiába magyar.Az angol tudásommal meg ellavírozok a fertin is :)
Nekem ugyanígy volt ovum,és mi is hasonlóan voltunk egyutt.
Sajnos en nem tudok hőmérőzni,de a gorbed nagyon szép!az 1-2csepp ilyenkor sokaknak beagyazodast jelzett!
Drukkolok majd írjal!
1-es
Nekem sajnos a hőmérőzés maradt ugyan is vagy vizes vagy krémes a nyákom vagy egyáltalán nincs.Tojásfehérjét még életemben nem láttam..és evvel a nyákkombinációval is teherbe tudtam esni csak sajnos elment a 8. héten.Bízom a reggeli hőmérésben nagyon :).
4-es:
Én is azt olvastam,hogy jó jel ha lépcsőzetes a görbe.Az előzőnél nem mértem feladott,tervezett baba volt így nincs hasonlítási alapom.
4-es
Doki szerint van ovum.3 hónapja kezdtem a hőmérőzést 1 hónapban egyből felment ovu után a hőm és még mensikor sem ment le így a 2 hónapomat 36,8-as alaphővel csináltam végig majd 39 napra megjött.Nagy valószínűséggel cisztám volt.Ebben a hónapban már normális alaphővel indultam.4 clostys hónapon vagyok túl.Fura ha utána rögtön az 1 hónap lenne a befutó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!