Valaki elemezné Nekem a görbémet? Nem nagyon értek még hozzá.
4-és vagyok.ez a mai görbe tul sokat nem árul el de jo h nem esett!
Nekem a baba 3closytlos hónap utan sikerült,ennek a gyógyszernek elnyújtott hatása van.
Nekem nemvart elott 5nappal mutatta az xepil teszt,szoval ez alapjan sztem tesztelhetsz..
4-es
Szerintem az is közrejátszhat a ma reggeli hőmbe,hogy az óra állítás miatt nem aludtam elég időt a mérésig,de majd a holnapi lesz a mérvadó.Most gondolkozok nagy valószínűséggel csütörtöknél hamarabb nem fogok teszthez jutni :(
Gyönyörű görbe,en tesztelnék egy halvany pozi mar kijön szerintem!:-)
Èn vagyok akinek veled egyutt volt ovud,ès tegnap-ma teszteltem igaz halvàny,de 2 csikos tesztjeim lettek:-)
Drukkolok mindkettőnknek!!!
Utolsó!
Halkan gratulálok :).Szerintem csütörtöknél hamarabb nem tesztelek :).Remélem Nálam is baba van :)
7-12nap a beagyazodas,a maszat jelezhette ezt is.A ho esés nem jo,de meg változhat.
Sajnos nekem a pecsételes mindig menzit jelzett,talan te szerencsésebb leszel!
Nekem nem erősödött mára a tesztem sőt szoval nekem sem nyerő ez a hónap ...
2 naponta nő a HCG szint úgyhogy ne ijedj meg addig míg nem jön meg.
Izgatottan várom a holnapi napot...ma reggel volt az a rózsaszínes maszat,fel is raktam egy tampont és amikor cserélni akartam csak barna valami volt a tetején így tisztaságit raktam be és azon azóta semmi nem volt..fura.Ilyenkor már görcsöl a hasam,de semmi.A mellem nagyon fáj nem bírok semmit elviselni és egész délelőtt hányingerem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!