Mekkora a valószínűsége, hogy terhes lettem?
csak az válaszoljon, aki nem bunkó és nem mondja azt, hogy reméli teherbe estem, mert nem vagyok rájuk kíváncsi. köszönöm.
szóval...márc. 05-én megjött és 10 napra rá márc. 15-én lefeküdtem a barátommal...VÉDEKEZTÜNK, de kiszakadt a gumi és egy ideig nem vettük észre, de nem ment el bennem, 72 órás tablettát meg nem tudtam venni...a probléma csak az, hogy ugye ilyen tájt már lehet ovuláció és mivel az előváladékban is van hímivarsejt, lehetséges, hogy teherbe estem? akarok tesztet is venni, majd szerda után, mert akkorra várom, de szeretnék kicsit megnyugodni.
Kérlek a bunkó válaszolók tényleg kíméljenek. Ez bárkivel előfordulhat, most ha szidtok attól nem lesz nektek meg nekem se jobb...
Előző vagyok.
Ne legyél terhes akart lenni!
7-es vagyok!
És előfordult velem is ez!19 voltam,amikor a pasimmal szex közben kiszakadt az ovszer.Ez éjjel 11kor volt.Azonnal kocsiba ültünk,és bementem a nőgyógyászati ambulanciára,kiírattam a 72 órás tablettát,és be is vettem.
Azért vagy buta liba,mert nem tetted meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!