Mennyi a valószínűsége, hogy még így is terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy millió meg egy ilyen kérdés van, de még nagyon nem szeretnék babát és érdekel, hogy így is lehet-e esély a terhességre. Voltunk együtt barátommal (többször) úgy, hogy az elején 1-2 percig nem használtunk gumit, aztán utána húzott. A mensim nem jött meg. Elvileg hónap elején kellett volna. Szokott ugyan késni, de hónap vége van és még mindig semmi. Teszteltem egyet negatív lett. Rá egy hétre még mindig sehol a menstruációm. Csináltam még egy tesztet. Ez is negatív lett. Érdekel, hogy így is elképzelhető-e, hogy állapotos vagyok?2013. szept. 23. 20:52
1/4 anonim válasza:
Lehet,hogy még nem állt be a ciklusod rendesen,ha terhes volnál kimutatta volna a teszt(persze,ha aktus után 14 nappal csináltad meg,ekkor még a legjobb a reggeli első pisiből megcsinálni).
2/4 anonim válasza:
Szerintem kevés az esélye. Ha fiatal vagy még, igaza lehet az első válaszolónak, hogy nem állt be a ciklusod. Azt azonban jobb, ha szem előtt tartod, hogy az általad leírtak egyáltalán nem merítik ki a védekezés fogalmát. Olyan, mintha nem is használnátok gumit. Lehet, hogy még most megúsztátok, de legközelebb már nem lesztek ilyen szerencsések. :) Szóval, ha nem akarsz még babát, csináljátok okosan a dolgokat :)
3/4 anonim válasza:
Szia! Én is voltam így, 1 teljes hónap kimaradt és nem voltam terhes, csak a hormonjaim szórakoztak! Szaladj el dokihoz, valami oka van, hogy nem jön meg, de terhesség kizárt.
4/4 A kérdező kommentje:
most nagyon megnyugodtam.:)
Köszönöm szépen mindenkinek, és persze, hogy tudom, hogy felelőtlenség volt.
2013. szept. 24. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!