Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mekkora a valószínűsége, hogy...

Mekkora a valószínűsége, hogy terhes lettem?

Figyelt kérdés

csak az válaszoljon, aki nem bunkó és nem mondja azt, hogy reméli teherbe estem, mert nem vagyok rájuk kíváncsi. köszönöm.

szóval...márc. 05-én megjött és 10 napra rá márc. 15-én lefeküdtem a barátommal...VÉDEKEZTÜNK, de kiszakadt a gumi és egy ideig nem vettük észre, de nem ment el bennem, 72 órás tablettát meg nem tudtam venni...a probléma csak az, hogy ugye ilyen tájt már lehet ovuláció és mivel az előváladékban is van hímivarsejt, lehetséges, hogy teherbe estem? akarok tesztet is venni, majd szerda után, mert akkorra várom, de szeretnék kicsit megnyugodni.

Kérlek a bunkó válaszolók tényleg kíméljenek. Ez bárkivel előfordulhat, most ha szidtok attól nem lesz nektek meg nekem se jobb...

2014. márc. 29. 14:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell idegeskedned, nagyon minimális az esély, mi jó pár hónapig úgy csináltuk és nem lettem terhes. de ha már most is csinálhatsz ha meg akarod nyugtatni magad mert már ki kéne mutatnia.
2014. márc. 29. 14:48
 2/13 anonim ***** válasza:
Egy kis esély van rá. De mond, miért nem tudtál venni 72 órásat?
2014. márc. 29. 15:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon kicsi ra az esely. MI tobb evig ugy voltunk egyutt, hogy kihuzasos alapon "vedekeztunk" es nem lettem terhes, utana ugy dontottunk szeretnenk babat es sikerult is rogton :)

Csinalhatsz szerintem is tesztet csak, hogy megnyugodj, cinalhatsz eltte is 1-2 nappal, de aznap jobb, mikorra varod.

11hKm

2014. márc. 29. 15:23
 4/13 A kérdező kommentje:
egy gyógyszertár van a környéken és anyukám is ott dolgozik ...és ismeri az összes barátomat/barátnőmet, meg persze a párom is...vad idegent meg nem merek beküldeni..ha meg én mennék az elég fura lenne..
2014. márc. 29. 15:28
 5/13 anonim ***** válasza:
66%
És az abortusz nem lenne fura ugye?
2014. márc. 29. 15:45
 6/13 lyna82 ***** válasza:
nElméletileg pici rá az esély,szerintem 50-50%.A lányommal fogamzásgátló mellett lettem terhes,a fiam elött évekig csak megszakítással voltunk együtt és nem lettem terhes.Mikor eldöntöttük,hogy jöhet a második,csak hónapok múlva sikerült teherbe esnem.
2014. márc. 29. 15:52
 7/13 anonim ***** válasza:

Szerinted anyád mit fog szolni egy esetleges terhességhez,abortuszhoz??Jobban megdicsér majd,mit gondolsz!??

Buta liba!

2014. márc. 29. 16:39
 8/13 A kérdező kommentje:
remélem jobban érzed magad, hogy le buta libázol...nem is ismersz, de azért szidjál csak :) amúgy meg ha veled egyszer ugyanez előfordulna, le buta libáznád magad vagy ha csávó vagy a barátnődet? nézzél már magadba...
2014. márc. 29. 17:26
 9/13 anonim ***** válasza:

Pearl-index

védekezés nélküli közösülés 85

megszakításos közösülés 23

a terméketlen napok módszere 24

bazális testhőmérséklet mérése 24

méhnyaknyák sűrűség mérése mérés 24

spermicid anyagok 3 - 21

időszakos önmegtartóztatás 20

megszakításos közösülés 4 - 18

diafragma 6 - 18

méhgyűrű 2 - 15

óvszer 2 - 12

méhen belüli eszköz 0,8 - 3

kombinált hormonális fogamzásgátlók 0,1 - 3

progesztogén orális fogamzásgátlók 0,5 - 3

progesztogén injekciós fogamzásgátlók 0,3

progesztogén implantátum 0,04

a nő sterilizációja 0,4

a férfi sterilizációja 0,15

A Pearl-index egy arányszám, ami a nem kívánt terhességek számát jelzi egy éven belül 100 tesztelt nőnél, akik azonos konkrét fogamzásgátlási módszert alkalmaztak.

2014. márc. 29. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Èn 10.napon lettem terhes,27napos ciklusok mellett,megszakítás mellett.Tudom nem ugyanaz mint a te eseted,de előfordulhat.

En tok megértem,hogy nem akartad,hogy Anyukad megtudja,de azert hidd el,ha normális a viszonyotok(és akkor nyilvan tudja h élsz szexuális életet)meg kellene értenie,hogy baleset mindenkinél lehet.

A teszt egyébként mar tenyleg mutatna!

Drukkolok h legyél terhes!

2014. márc. 29. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!