Mekkora a valószínűsége, hogy terhes lettem?
csak az válaszoljon, aki nem bunkó és nem mondja azt, hogy reméli teherbe estem, mert nem vagyok rájuk kíváncsi. köszönöm.
szóval...márc. 05-én megjött és 10 napra rá márc. 15-én lefeküdtem a barátommal...VÉDEKEZTÜNK, de kiszakadt a gumi és egy ideig nem vettük észre, de nem ment el bennem, 72 órás tablettát meg nem tudtam venni...a probléma csak az, hogy ugye ilyen tájt már lehet ovuláció és mivel az előváladékban is van hímivarsejt, lehetséges, hogy teherbe estem? akarok tesztet is venni, majd szerda után, mert akkorra várom, de szeretnék kicsit megnyugodni.
Kérlek a bunkó válaszolók tényleg kíméljenek. Ez bárkivel előfordulhat, most ha szidtok attól nem lesz nektek meg nekem se jobb...
Szerintem is nagyon kicsi ra az esely. MI tobb evig ugy voltunk egyutt, hogy kihuzasos alapon "vedekeztunk" es nem lettem terhes, utana ugy dontottunk szeretnenk babat es sikerult is rogton :)
Csinalhatsz szerintem is tesztet csak, hogy megnyugodj, cinalhatsz eltte is 1-2 nappal, de aznap jobb, mikorra varod.
11hKm
Szerinted anyád mit fog szolni egy esetleges terhességhez,abortuszhoz??Jobban megdicsér majd,mit gondolsz!??
Buta liba!
Pearl-index
védekezés nélküli közösülés 85
megszakításos közösülés 23
a terméketlen napok módszere 24
bazális testhőmérséklet mérése 24
méhnyaknyák sűrűség mérése mérés 24
spermicid anyagok 3 - 21
időszakos önmegtartóztatás 20
megszakításos közösülés 4 - 18
diafragma 6 - 18
méhgyűrű 2 - 15
óvszer 2 - 12
méhen belüli eszköz 0,8 - 3
kombinált hormonális fogamzásgátlók 0,1 - 3
progesztogén orális fogamzásgátlók 0,5 - 3
progesztogén injekciós fogamzásgátlók 0,3
progesztogén implantátum 0,04
a nő sterilizációja 0,4
a férfi sterilizációja 0,15
A Pearl-index egy arányszám, ami a nem kívánt terhességek számát jelzi egy éven belül 100 tesztelt nőnél, akik azonos konkrét fogamzásgátlási módszert alkalmaztak.
Èn 10.napon lettem terhes,27napos ciklusok mellett,megszakítás mellett.Tudom nem ugyanaz mint a te eseted,de előfordulhat.
En tok megértem,hogy nem akartad,hogy Anyukad megtudja,de azert hidd el,ha normális a viszonyotok(és akkor nyilvan tudja h élsz szexuális életet)meg kellene értenie,hogy baleset mindenkinél lehet.
A teszt egyébként mar tenyleg mutatna!
Drukkolok h legyél terhes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!