Vérvétel, terhesség?
Figyelt kérdés
Normál laborvizsgálaton voltam 19-én.Ha terhes lennék valamelyik érték kimutatta volna?Ha igen melyik? Bocsánat a buta kérdésért:)2014. márc. 28. 15:01
1/3 anonim válasza:
Nem. Normál vérvételnél, (ha nem terhesség megállapítása a cél) akkor nem néznek hcg szintet, amiből megállapítható lenne.
2/3 A kérdező kommentje:
Értem,nagyon szépen köszönöm! Ilyen vérvételhez is beutaló kell?
2014. márc. 28. 15:06
3/3 anonim válasza:
Ha gyanúd van a terhességre, akkor egyszerűbb, ha csinálsz egy terhességi tesztet. Ugyanis a terhességi teszt is HCG hormon alapján működik, ha terhes vagy, akkor a beágyazódás után ez a hormon termelődni fog a szervezetedben, amit a teszt is mutat. Ugyanezt az értéket nézik a vérből is. De ma már vannak igen érzékeny terhességi tesztek, így kár azért elmenni külön beutalóért, meg feleslegesen szurkálni, elvégzel egy tesztet és kész.
Mert egy szimpla, általános vérvételből nem néznek ilyen értéket, vagyis abból nem lehet látni, ha valaki terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!