Baj lehet? Megtermékenyülés lehetséges? Folyás milyen szokott lenni, vagy inkább száradás van terhesség alatt?
Figyelt kérdés
5 napja dolgozunk még csak a babán, de ma úgy keltem szúrt a derekam, és most már jobban fáj a hasam alja. Mindig védekeztünk és nem volt ilyen panaszom. Sok mindent olvastam itt és össze zavarodtam minden kérdésbe más hogy volt le írva. Lehet hogy összehoztuk és ennek vannak tünetei ?2014. márc. 27. 13:36
1/5 anonim válasza:
Nem. A beágyazódás 7-10 nappal az aktus után kezdődik csak! Addig csak "kóvályog" benned két egyesült sejt, ami semmilyen hatást nem gyakorol a szervezetedre, nincs tünete.
Valószínűbb, hogy valami fertőzést szedtél össze.
Eddig hogy védekeztetek?
2/5 A kérdező kommentje:
Csak is óvszerrel 6,5 éve mindig. Pedig nem beképzelem fáj :( Orvoshoz se tudok most menni mert nem tartózkodom otthon de idegesít. Mikor együtt voltunk másnap fájt most nem voltunk tegnap együtt de fáj.
2014. márc. 27. 13:46
3/5 anonim válasza:
Lehet peteeresed van. Hol tartasz a ciklusban?
5 nap utan semmilyen tunet nincs.
4/5 anonim válasza:
Jól gondoltam.
Valószínű, hogy a párodnak kezeletlen fertőzése van. Rengeteg olyan nyavalya van, ami a férfiaknál tünetmentes, nőknél viszont azonnal panaszt okoz. Eddig nem kaptad el, mert óvszereztetek, de most rögtön.
Menj orvoshoz, vetess kenetet, ha kiderül hogy mi, kezeljétek a párodat is és addig megint óvszer!
5/5 A kérdező kommentje:
Csináltam egy ovulációs kalkulátort itt interneten, március 9 én volt meg a menstruációm 28 napos a ciklusom és a teszt szerint 23 án volt ovulációm. Most 6-án kéne meg jönnie a kalkulátor szerint. De nekem mindig 9 én jött meg. Elnézést hogy ilyen kérdésekkel traktálom magukat. Csak jelenleg külföldön vagyok ki jöttem páromhoz 1 hónapra és itt nem tudok el menni orvoshoz. Már egyszer voltam terhes csak elvetéltem és kicsit félek.
2014. márc. 27. 14:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!