Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek hány éves korban...

Szerintetek hány éves korban "ideális" szülni? Én előreláthatólag 30 évesen fogok bár szerettem volna hamarabb de így hozza az élet .

Figyelt kérdés
2014. márc. 26. 19:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
87%

"mi kell átélni azért mert öregek a szülei. Nem leszek öreg anyuka." ezt arra mondod, hogy ha valaki 30 évesen szül, az már öreg anyuka lesz? jah, meg szerinted a 28 is már öreg anyuka... Azért ez merész...

Én 32 évesen szülöm az elsőt, és szeretnék majd még egyet. És egy másodpercig se gondolom, hogy ÖREG anyuka leszek. Ez azért elég sértő megjegyzés arra a sok "öreg" anyukára nézve, akik voltak képesek 30 felett szülni.

2014. márc. 26. 21:59
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
SÉrtődni lehet. Attól még ez a véleményem. Én pont ilyen késői gyerek vagyok, és igen csak megszenvedtem a tini korom, pedig az átlagosnál fiatalosabb nyitottabb szüleim vannak.
2014. márc. 26. 22:06
 23/35 A kérdező kommentje:
Engem sokszor 18 nak néznek pedig 27 vagyok :) akkor én se leszek "öreg anyuka" :))
2014. márc. 26. 22:07
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

18, én azért kérdeztem, mert engem anyum 36 évesen szült, és sose tartottam öregnek..sokkal nyitottabb és lazább volt, mint a többi szülö.

mindig nagyon büszke voltam rá! (ráadásul fiatalabbnak nézett ki, mint a többi anyuka..)

2014. márc. 26. 22:10
 25/35 anonim ***** válasza:
89%

Na bakker ez elég meredek... Én majdnem 30 voltam mikor megismertem a férjem, nem vártunk sokat az esküvővel, de a babára várnunk kellett. 34 évesen szültem, lehet, hogy már nem lennénk együtt ha nem jött volna a baba. Annyira akartuk mindketten. Nem húztunk határt, hogy meddig leszek hajlandó szülni - nem mondtunk volna le a gyerekről. Egy év időtartamot tűztünk ki 2 év után, hogy ha addig nem esek teherbe, akkor elindítjuk az örökbefogadást. Most várjuk a második babánkat, 36 leszek mikor szülök. Hát szegény gyerekeknek ilyen őskövület szülők jutottak, lehet őket sajnálni. Van akinek 38-40 éves korára sikerül a baba - én őket sem tartom öregnek, és nem hiszem, hogy le kellene mondaniuk az anyaságról a koruk miatt. Ők sokkal több törődést adnak a gyerekeiknek, mint azok akik 16-18 évesen szülnek.

Mostmár egy 30 évest én kifejezetten fiatalnak tartok, pedig anno én sem 30 felett akartam szülni. Ez van...

2014. márc. 26. 22:12
 26/35 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem a valaszolo nem Arra gondolt hogy most vagytok oskovuletek kedves anyukak, hanem Arra, hogy pl a gyerek 20eves lesz, akkor ti hany evesek is lesztek? Engem keson szult anyum, most 63 eves, en meg 23. Tinikoromban megszenvedtem en is vele, kb minden teren. Főleg a divat teren. Olyan cuccokat vett nekem ami az o idejebe volt divat, egy szaggatot farmerre rá sem nezhettem, mert hogy néz már ki! 20evesen ferjhez mentem, mikor megismertem a férjem, akkor vettem meg az első farmeremet! 19eves voltam! En pont ezért nem akartam keson szulni, 22voltam mikor megszuletett a Pici, augusztusban lesz egy eves. Ilyenkor Arra gondolok, hogy mikor o 20eves lesz, en meg csak 43! :)
2014. márc. 27. 08:12
 27/35 anonim ***** válasza:
0%
Egészségügyi,biológia szempontból 18-25 év között az első,de mindenképpen 30 év alatt,34-35 év felett meg egyátalán nem javasolt semmilyen szempontból,persze tudom vannak akiknek nem jött össze mert nem volt párjuk stb.
2014. márc. 27. 08:24
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
25-ösnek igaza van.De sajnos tudomásul kell vennünk,hogy ezt amit te leírtál csak azok érthetik meg akinek a baba nehezen jött...jön össze.Azok beszélnek csak ilyen magas lóról akinek nem kellett keresztülmennie olyan megpróbáltatásokon,mint az hogy nem akar jönni a gyermek.Én 30 éves koromban szerettem volna szülni,most 34 éves vagyok és még mindig nem jött sajnos össze...ezt dobta a gép.De tudjátok mit vállalom, ameddig nem jön,mert nagyon nagyon fogjuk szeretni.És meglátásom szerint az ha egy gyerekkel kevesebb időd is jut,de azt megbecsülöd,úgy szereted ahogy kell,az a gyermek boldog életet fog élni!Egyébként pedig nem érzem magam 34-nek,mások szerint max 28-nak nézek ki,viszont nem egy,nem kettő olyan huszonévest látok a környezetembe,aki inkább egy jó 40-esnek néz ki!Úgyhogy hajrá lányok,nem kell a 30-asokat eltemetni! :)))))))))))
2014. márc. 27. 11:54
 29/35 anonim ***** válasza:
18%
Hát ez pont nem nyert. 4,5 évig közdöttünk a fiunkért 8 lombik van a hátam mögött, az egyikbe majdnem belehaltam 3 hétig küzdöttek értem az intenzíven. Úgy, hogy pontosan tudom milyen küzdeni egy gyerekért, de akkor sem vállaltam volna idősebben a gyereket. Az teljesen mindegy ki mennyinek néznek. Én már 31 is elmúltam sajna azóta, de a mai napig van, hogy személyit kérnek tőlem, meg csodálkoznak, hogy ennyire fiatalon gyerekem van, mert 20-22 évesnek néznek, de attól még nem leszek annyi, hogy annyinak néznek.
2014. márc. 27. 12:22
 30/35 anonim ***** válasza:
Akkor pedig nem értelek....igaz ez a te döntésed,és elfogadom minden ember döntését.Mi pedig a lombiktól zárkózunk el,van néhány rossz tapasztalatunk.Egyébként ez a kérdés mindig "vitát" szül.Mert ugye ahány ember annyi élet! :) Szép napot mindenkinek!
2014. márc. 27. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!