Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együtt lét után hány napra...

Együtt lét után hány napra várható valami tünet ha valaki teherbe esett?

Figyelt kérdés

Olvasgattam sok mindent nem egy kérdést meg néztem itt az oldalon, de arra nem találtam pontos választ hogy hanyadik napon lehet érezni valamit ha össze jött a baba?

Olvastam hogy már másnap szúrt valakinek a hasa alja vagy 8 napra rá már nőt a melle, lehetséges ez ?

Köszönöm a válaszokat.

2014. márc. 25. 13:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
A másnapi has szúrkálás nálam is megvolt, biztos is voltam benn, hogy megérkezett hozzánk valaki :) , és kb. másfél hét múlva jött a meg-meg szédülés egy pillanatra , gyomrom megfordult néha... szóval, igen, van aki érzi.
2014. márc. 25. 13:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, igazából vasárnap voltam együtt párommal, és másnap volt hogy fájt nem nagyon de fájt. Nem élem bele magam semmibe, csak nem a türelem híve vagyok még több mint 2 hét van a nem várt napig, de addig nem igen hiszem h ki bírom egy teszt nélkül.
2014. márc. 25. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én 6.naptól éreztem,hányingerem lett de piszokul reggel,onnan minden nap.első pozitív tesztet 10.napon csináltam medi-labot ami nagyon halvány volt,majd minden nap erősödött.14 tesztet csináltam 4 nap alatt,hogy biztos biztos-e:)és igeeeen:)Biztos volt.
2014. márc. 25. 13:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok :) akkor még péntekig várok, de szombat reggel csinálok. Sajnos most külföldön vagyok itt megy egy fajta teszt van. Nem ismerem ismerős mondta remélhetőleg jó eredményt kapok. Köszi a válaszod. Még 1 kérdésem lenne ha kiderül hogy pozitív a teszt és csak 1 hónap múlva megyek el orvoshoz az nem gond? itt kint nem szeretnék elmenni.
2014. márc. 25. 13:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem kb. két múlva minden marha büdös volt :)
2014. márc. 25. 14:35
 6/11 anonim ***** válasza:
előző vagyok, egy szó kimaradt, két hét múlva :D
2014. márc. 25. 14:37
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ :)
2014. márc. 25. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Van aki a beágyazódástól már érzi a tüneteket van aki hetekig semmit :) Én drukkolok Neked,tesztelj és írj!! :)
2014. márc. 25. 15:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd szombat reggel kiderül mert addig várok még :)
2014. márc. 25. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is szúrkált másnap a hasam lent. És azóta szinte minden nap volt szúrkálás, de már nem olyan erősen. És feszül a hasam lent. Remélem, hogy baba! :)
2014. márc. 25. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!