A kora terhességi tünetek összefüggenek azzal, hogy utána milyen nemű lett a baba? Tapasztalatokat, véleményeket írnátok.
Nem, a gyerek nemének semmi köze a terhességi tünetekhez.
Nálam.
Elsö gyerek: folyamatos hányás, rengeteg citrom (ez maradt meg bennem) - kislány lett
Második: gyakorlatilag egyetlen egyszer hánytam, megörültem a húsos ételekért, a gyümölcsöt nem igazán kivántam - kislány lett
HArmadik: ugyanaz, mint az elsönél - kisfiú lett
Negyedik: ugyanaz, mint a másodiknál - kisfiú lett
Semmi köze a tüneteknek a gyerek neméhez.
Ez terhesség függő, nem nem függő. Tehát lehet valakinek 3 lánya, mégis az összessel más-más jellegű tünetei lesznek.
Én is hallottam már erről, hogy aki nagyon hányingeres, hányós, émelygős, illetve édeset kíván, annak lánya lesz. Illetve aki fiút vár annak a mende-monda szerint nem igazán jellemző a rosszullét és inkább a sósat vagy savanyút kívánják.
Na ehhez képest, én a terhességem alatt végig édeset kívántam és szinte, rövid megszakításokkal az egész terhességemet végighányingereztem, végighánytam. Fiam lett.:)
Van olyan ismerősöm akinek bejöttek ezek a dolgok, nálam nem igazán.
Kisfiamat vártam, nem hánytam, nem émelyegtem, a sós helyett az édeset kívántam töménytelen mennyiségben. Pedig ez nem fiús jellemző. :) Nem szabad az ilyesmire adni.
Bár én is örülnék ha ezek alapján lehetne tudni a baba nemét mert akkor most biztos lehetnék abban hogy kislány várok, ugyanis 5 hete émelygek, kívánom a narancsos dolgokat és inkább az édeset eszem mint a sósat.
Szerintem egyénenként változó.
1. gyerek: csak émelygés, mellfeszülés, "mindjártmegjön" érzés, édesség utáni vágy. Kislány lett.
2. gyerek: rettenetes rosszullétek, napi kétszeri hányás minimum!, narancs utáni vágy minden nap!. Kisfiú lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!