Ha csak a hüvelybe kerül a sperma (egyéb szeretkezési technikák) de nem a méhszáj közelébe, akkor is létrejöhet megtermékenyülés?
Számomra is rejtély, hogyha nem akar gyereket, minek tunkoltatja be magának...
Az ovulációt kísérő nyúlós váladék szerepe az, hogy segítse a hüvelybe jutott spermiumok útját a petéig.
Óvszerről hallottál már?
Csak amiatt van valamennyi esélye mert tudom hogy akkor volt peteérésem is. Sztem kicsi az esélye %-ban nagyon-persze akinek bejön annak már az 100% :O
Egyéb technikák: most írhatnám hogy megszakítás stb de lehet még azt kombinálni és fokozni ha az ember eszelősen rákattan a dologra és igen- nem ostobaként és nem hülyegyerekként és nem tanulatlan nőként-mégis elveszíti a fejét- VAN az a partner akivel ez megtörténhet!
Szóval ne ítélj!
Amilyen jóóóó volt, nem is csodálkoznék ha megfogantam volna- még így is- hogy közvetlenül nem élvezett belém.
Megfogantál volna??? :DDDDD
Nem élvezett beléd? :DDDDD
Miféle egyéb technika?
Ahol a g.eci a hüvelybe jut, az nem egyéb techinka, hanem A technika! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!