Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Minden esetben bejut a sperma...

Minden esetben bejut a sperma a petevezetékbe?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy minden esetben jut sperma a petevezetékbe? Ha 72 órán át életképes a sperma, akkor napokig is a méhemben maradhat? ÉS, ha jut a petevezetékbe sperma és ovulálok is akkor miért nem esek teherbe?

Gyereket szeretnénk a párommal, 5 hónapja próbálkozunk. A 6. menstruációm múlásával kell mennünk orvoshoz. Elevitet szedek a párom pedig szelént. Ezeket javasolta a háziorvosunk. 2 éve nem védekezünk, de csak 5 hónapja használunk ovu tesztet és szedjük a fent leírtakat. Az orvos további vizsgálatok előtt még adott 6 hónapot, hátha. De sajnos semmi nem történik. Reménykedem ebbe a hónapba hátha sikerül. :)

2014. febr. 19. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
egészséges pároknál is csak kb 20% esély van babára jókor való együttlétből. erre nincs magyarázat miért de igy van, egyébként sokszor megterénkenyül de mondjuk nem ágyazódik be vagy elkezd beágyazódni de mégsem marad meg és megjön amikor kell és azzal kitisztul. a nem megfeleleö hormonális háttér is gátolhatja a beágyazódást. Mivel nem volt még semmi vizsgálatotok nem lehet tudni van-e gond. lehet a párodnál lehet nálad. Ezt csak akkor lehet tudni ha voltak már vizsgálatok. AZért az nem tul biztató ha 2 éve nem védekeztek és ne lettél babaás, márha rendszeres nemi életet éltetek ezalatt a 2év alatt.
2014. febr. 19. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem progeszteronhiányom van, és ez csak a vetélésem után derült ki. Bár az orvos szerint többször lehetett az, hogy elkezdődött valami, csak nem tudott megtapadni, tehát simán lehet, hogy én is többször megtermékenyültem már az elmúlt egy évben amióta próbálkozunk, csak az alacsony hormonszint miatt nem tudott megmaradni és menzivel távozott. Simán lehet, hogy nem is egyszer már nálad is történt megtermékenyülés, csak pl. hormongondok miatt nem tudott megtapadni.
2014. febr. 19. 21:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanígy voltam.Ultrahangon derült ki hogy mioma van a méh hátsó falán.Nehez a beagyazodas emiatt.De nem adom fel.Nektek is mihamarabbi babát
2014. febr. 19. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!