Ha már 2szer voltam úgy terhes, hogy kimutatta a teszt, de végül nem tapadt meg, akkor kizárható, hogy a párommal van esetleg probléma?
Nálunk is van ilyen gond. Sőt, kétszer a harmadik hónapot is megérte a kicsi. A doki szerint a férjemnek nem lehet gondja, mert akkor nem tudna megtermékenyíteni.
Nem tudom mi az igazság, hiszen ilyen alapon ha velem lenne gond, nem tudnék teherbe esni. Előző házasságomból van már két egészséges gyermekem.
Szerintem a spermavizsgálat jó ötlet, a férjem is menni fog.
Szerintem ilyen esetben teljes kivizsgálás szükséges! A férjed nyilván kisebb valószínűséggel jön szóba. Nagyon fontos nálad a méhfejlődési rendellenességek tisztázása, az endokrinológiai kivizsgálás, majd az immunológiai vizsgálat.
Csak egy példa: 2 terhesség végződött vetéléssel a barátnőmnél és nálam is. Nála méhseptum (fejl. rendellenesség) volt a baj, nálam pajzsmirigy-alulműködés. Most mindketten babát várunk, túl a 20. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!