7 hetes terhes vagyok. Az probléma ha a nem várt napján barnázok? Vagy ilyenkor egyből orvoshoz kell menni? Ez mitől van? Tudom emlékszik a szervezet, de ez nagy probléma?
nekem vagy 2-3 hónapig rendesen megjött :-)
mind a 3 gyereknél ez volt
ha körbenézel itt szinte minden elő babás várandós megkérdi ezt :-)
nem nem kell orvoshoz menni mert h emlékszik a szervezet mint ahogy írtad te is
akkor menj ha görcsölsz és vérzem akkor mikor nem éppen a mensid lenne
Baromság, hogy emlékszik a szervezet, terhesség alatt semmilyen színű folyás, vérzés nem normális. Ebben az esetben dokihoz kell! menni, ő eldönti, mi a teendő.
Sokszor nincs nagy gond, de sokszor van...
Én is így voltam vele, talán épp én voltam az egyik válaszoló a hasonló kérdésre. 9. héten volt barnázás, én elmentem dokihoz, megnézte uh-val a babát, megvizsgált és még csak gyógyszert sem írt fel, annyit mondott, ha erősödne, görcsölnék, menjek vissza, de a ha fexem, pihenek elmúlik. 4-5 nap volt, tényleg elmúlt. Esetemben az "emlékezés" sem valószínű, mert előtte meg sem jött, pco-s vagyok, a gyógyszer abbahagyása után mensi nélkül sikerült a baba... Egyébként egészséges kislány.
De minenki más és a terhességek is, a következőnél lenne ilyen, a tapasztalattól függetlenül biztos bemennék megint, hogy megnézzen egy doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!